2777
2789
عنوان

هیچکس اندازه من از مادرشوهرش متنفر نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 22607 بازدید | 298 پست
چقد منی.... ی بلاهایی سرم اوردن ک حاضربودم برم بکشمشون بعدم خودمو بکشم ب اینجا ینی رسیده بودم هیچو ...

من دیگه از شوهرم بریدم گور بابای خانوادش طایفش دیشب زده انگار شونم شکسته میدونم صد درصد منش پر میکنه 

واکنش خودت چی بود ؟ نزدی دهنش ؟

میترسم شناسایی بشم وگرنه تعریف میکردم با جزییات

جلوی مهمونا این کارو کرد

من نزدمش ولی بعد اینکه مهمونا رفتن کلی جوابشو دادم اما بعد چندسال صبر کردن طاقتم طاق شد و باعث شد زبون باز کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بالاخره یه روز ظاهری میگذری اگرچه قلبا نه،پدرومادر نمیشه کنار گذاشت،فقط به خودت زمان بده،اگر واقعا مشیمونن،هرموقع تونسی یکم بگذر،چون کینه وتکرار بدی هاشون فقط تو رو نابود نیکنه،ولی گذشت ظاهری باعث میشه کمتر فکر کنی وشاید کمی جبران کنن،تجربش داشتم،همه اینا رو،ولی بخاطر دل خودم گذشتم و سمردم به کارما،که همشون له چشم دارن میبینن،بخدا یه کتابه کاراشون ولی خب برگشت بهشون وبدترم سرشون میاد

شوهرمم نمیره بزای چله نمیذارم بره چشماشو درمیارم

باشه عزیزم 

نتیجه این سیاست نداشتت رو بزودی در ایندهای نه چندان دور خواهی دید 

فقط میتونم برات ارزو کنم زودتر عاقلانه فکر کنی💚🌱

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

وقتی مادرشوهرم زنگ میزنه ناخداگاه میبینم قیافم جمع شده حالت چندش گرفتم براش

اصلا دست من نیست 😂 ولی از ادمای پروو و پر توقع شدیدا بدم میاد

هی دلم میخواد حرصشون بدم

مشخصه هنوز حرص داری خب حقم داری وای خب فکر کنم باید آروم بشی دلت و آروم کنی دعوا نکنی با شوهرت بهش بگو هنوز نتونستم دلم و صاف کنم میترسم ببینیم همدیگرو باز کدورت پیش بیاد ما که نمیخوایم همش دعوا و استرس باشه که بزار زمان بگذره

با من حرف نزن من از افغانییا بدم میاد

منم اتفاقا ازشون خوشم نمیاد و دوست دارم برن کشور خودشون ولی موافقم باشما حرف نمیزنم و تو رو با کاربرایی که میگن افرین و تشویق و تاییدت میکنن تنها میذارم شبت خوش 

اسی همین الان تاپیک زدی متنفری خب نرو انشالله که خدا بهت پسر بده و پسر و عروست دقیقا همین رفتار رو ب ...

اگه استارتر هم مث مادرشوهرش به عروسش تهمت ناموسی ایشالا همینطور بشه😑🙄

تهمت و اذیت آزار میکنن انتظار بخشش هم دارین؟ لابد باید بره دس بوسی؟ عجبا 

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡