2777
2789
عنوان

هیچکس اندازه من از مادرشوهرش متنفر نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 23256 بازدید | 307 پست
من که با تو حرف نزدم شب تو رو گفتم خوش ایشون برام پیام گذاشت منم جواب دادم دیگه اینجا پول رهن و وسای ...

تاپیک منه اینم پیج منه وقتی جایی که تورو نمیخان وایسادی معلوم چطور شخصیتی داری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گلم من یه دور تو تاپیکات زدم .

این حجم از تنفر تو نسبت به خانواده شوهر داره خودتو نابود می‌کنه .

یه کاری کن .

اول بسپرش به خدا 

دوم با شوهرت خوب باش اونا هم قصدشون این بوده که تو و شوهرت رابطتون خراب بشده

مگه شما از رابطشون خبر داری ؟؟ هر کی یه طرفه به قاضی بره برندست حرفای طرف مقابل رو نشنیدیم

رابطه‌ی چی؟! چرا فاز بازپرس پرونده گرفتی عزیزم. میگه آدم اجیر کردن برا دوستی با استارتر. وقتی کار ب دادگاه رسیده ینی مدرک موثق داشته

اینجا هم یه سایته معمولیه نه دادگاه بهتره همدردی کنی اگرنه بیخیال شو دوست عزیز حتما مه نباید ساز مخالف زد

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
سپردم بخدا چیه چ حرفایی میزنی حضزت علی گفته نه ظلم کن نه بذار بهت ظلم بشه

آدم بعضی وقتا زورش نمی‌رسه من بخاطر بچم کوتاه اومدم دیدم هر روز شاهد دعوای و من و شوهرمه . بچم می ترسید یه بار خواستم برم خونه بابام بچمو ازم گرفت میخواست بده ننه اش نگه داره اونم چه نگه داشتنی . هعی یادم میاد به قول اون خانم خود به خود دندونامو بهم فشار میدم از حرص

خیلی رفتم تراپی خب نشدم

برای اینه که دلت خالی نیس باید خشمتو خالی کنی جز سر خانواده همسرت

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

مخالف ازدواج ما بودن

تاپیکای قبلتم یه دور نگاه انداختم 

شما که طاهرا با علاقه ازدواج کردین و تازگیا هم‌که شوهرت میگه تورو نمیخواد.. چرا سعی نمیکنی زندگیتو نجات بدی؟

اگه با شوهرت بد رفتاری کنی اون کم‌کم به سمت خانوادش جذب میشه و کارتون به جدایی میکشه 

نذار زتدگیت به سردی گرایش پیدا کنه..

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

رابطه‌ی چی؟! چرا فاز بازپرس پرونده گرفتی عزیزم. میگه آدم اجیر کردن برا دوستی با استارتر. وقتی کار ب ...

ولش کن اون دیونس معلوم نیست عروسشون چ بلایی سرشون اورده

این مادرشوهر جادوگر من رفته بودن به یکی پول داده بودت برای من پیام عاشقانه میداد اخه منم پیشو گرفتم

رفتم پریت اوردم شکایت کردم ازشون

تاپیکای قبلتم یه دور نگاه انداختم شما که طاهرا با علاقه ازدواج کردین و تازگیا هم‌که شوهرت میگه تورو ...

عشقم من پر از نفرتم منم اونو نمیخام واقعا

چون اونم بیشرفه خاهرش مادرش تا حذی پیش رفتن که برای من پاپوش درست کنن