2777
2789
عنوان

هیچکس اندازه من از مادرشوهرش متنفر نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 23676 بازدید | 312 پست
وایی از کجا فهمیدی😐

حرفات گل من خیلی حالت بده پر از حس نفرت تموم نشده ای  عزیزم این خشم ممکنه کار دستت بده حتما یه فکری بکن 

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

چجوری بهشون آسیب بزنم

لباسای جدید و زیبا بپوش وقتی میری خونشون

طلا بنداز 

کمتر سر بزن 

خیلی باهاش هم صحبت نشو،  شروع کننده بحث نباش بزار اون شروع کنه و تو کوتاه جواب بده

من از اینا جواب گرفتم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه ایشون ب عروسش تهمت ناموسی زد ک اونام حق دارن اینجوری رفتار کنن

تهمت هرچقدر هم بگذره آدم بخشش کنه از دل آدم پاک نمیشه به منم نامزد بودنی گفتن با پسر دایت بودی بعد ها خودشون و به همه ثابت شد تهمته در صورتی که اینا از پول و موقعیت پسر داییم حسادت میکردن میخواستن کلا دعوا بیفته

بسپر ب خدا ایشالا بمیرن راحت شی

خدا بیامرز مادر بزرگم میگفت خدا آدمای بد رو هیچکاری نمیکنه عمر سگ میده و زجر الا هم شده مادر شوهرم هر روز درددلره و دکتر میره هر چقدر هم عمل میکنه مرض از یواش میزنه بیرون

خواهرشوهر من شوهرش زن گرفت. ینی هوو آورد. تحمل کرد بخاطر بچه هاش. کوچیک بودن. چ سختی‌هایی ک نکشید. آ ...

خب این خاهر سلیطه با همدستی مادرش میخاستن برام پاپوش بسازن همشونو کشیدم دادگاه مدرک داشتم

خواهر عفریته با همدستی مادر عوضیش شماره منو دادخ بودن به برادر دوست خاهرشوهرم سه میلیون بش داده بودن ...

رو شد همه اینا؟؟؟ آخ آخ عجب پوفیوزایی بودن چقدر بی ناموس بودن ایناااا

حتما قیافه ‌شون موقع برملا شدن دیدنی بود 😄

خوب میکنی تا قلبت اروم نشده قطع رابطه بمون

ولی عزیزم این نفرت خودت رو از درون میخوره. مشاوره برو حتما💔

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

من مادر شوهرم تو روم بهم میگه مثل دخترمی وخواهرشوهرم هم میگه از خواهر برام عزیزتری ولی وقتی پسرشون بهم خیانت کرد کلی ذوق کردن وبا دختره در ارتباط بودن چون دختره پولدار بوده یعنی عوضی تر ولاشی تر از این ادما پیدا نمیشن 

وقتایی که یادم میفته میبینم انقدررر دندونامو از حرص روهم فشار میدم که نگو..سپردم به خدا بره که خدا ج ...

سپردم بخدا چیه چ حرفایی میزنی حضزت علی گفته نه ظلم کن نه بذار بهت ظلم بشه

من که با تو حرف نزدم شب تو رو گفتم خوش ایشون برام پیام گذاشت منم جواب دادم دیگه اینجا پول رهن و وسای ...

اولا اون زنیکه بمن تهمت زدن منم با مدرک همشونو کشیدم دادگاه و قاضی بر نفع من حکم داد تو نمیخاد جوش پر اینده منو بزنی

خانواده همسر من به صورت کلی خوبن یه تیکه هایی میندازن که معمولا من بی جواب میذارم یا هم پاس میدم به همسرم اون جواب میده اما در کل کنار هم خوبیم ولی مادرهمسرم گاهی اوقات حرفایی میزنن که از یه زن شصت هفتاد ساله بعیده چند وقت پیش هم از اون حرفای ارزشمندشون بازگو کردن و منم تصمیم گرفتم رابطم رو باهاشون قطع کنم این قطع کردن هم یه طرفه بودچون اونا براشون مهم نبود و میومدن خونمون ولی نه من و نه همسرم نمیرفتیم چندین دفعه هم به همسرم اصرار کردم که بره یه سری بهشون بزنه تا دیروز که رفته بود و مادرشون گله مند بودن ازین که رفت و امد نداریم همسرم به معنای واقعی کلمه دل مادرشو شکسته بود و همه حرفای مادرش رو به روش اورده بود..... نمیدونم چرا به اینجا رسید اما شاید لگه یکبار فقط یکبار مادرشوهرم جلوی زبونش رو توی این چندسال میگرفت یعنی اینجوری میشد؟  وقتی میدید چقدر حرمتشون رو دارم و فقط یکبار حرمت نگه میداشت به اینجا میرسید که پسرش توی روش در بیاد و اینجوری عقده و کینه گشایی کنه؟ 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
خب این خاهر سلیطه با همدستی مادرش میخاستن برام پاپوش بسازن همشونو کشیدم دادگاه مدرک داشتم

اسی راست و حسینی بگو چرا انقدر باهات دشمنی دارن؟ 

نمیگم تو کاری کردیا ولی علت نفرت اونا از تو هم نمیتونه بدون علت باشه..

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤