2777
2789
عنوان

خستگی بیش از حد(ممنون میشم اگه تجربه یا اطلاعی دارید کمکم کنید)

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 41 پست
دست گلت دردنکنه شاید از حال روحی بده

سلامت باشی... والا نمیدونم... 

بیین من یه سال تنها تو یه ده‌کوره زندگی کردم... مثل چی هم محل کارم ازم کار می‌کشیدن....ولی خستگی جسمی نداشتم و خب اذیت خم میشدم از نظر روانی ولی واقن اون حالی ک گفتم درد و خواب رو نداشتم.... شاید آب و هواش خوب بود ... نمیدونم 

ولی یه دوره ای کارم خونه بود و با کامیپوتر...این حالت درد بدن رو داشتم... آزمایش دادم دکتر گفت همه چیت اگی عه فقط عفونت داری... خلاصه نفهمیدم چی شد خوب شدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلامت باشی... والا نمیدونم... بیین من یه سال تنها تو یه ده‌کوره زندگی کردم... مثل چی هم محل کارم ازم ...

انشالله همیشه سلامت باشی 

خداروشکر 

ایشالا منم خوب شم یهو

خسته شدم

انشالله همیشه سلامت باشی خداروشکر ایشالا منم خوب شم یهوخسته شدم

سلامت باشی

ممنونم

دکتر بهم ساشه ویتامین داد

ک همه ویتامین هارو داشت

میخوای بگیر بخور

برو داروخونه ویتامین a to z زنان رو بگیر

ایشالا خوب شید شماهم 

کشیدم درد شو

واقن میفهممتون

سلامت باشیممنونمدکتر بهم ساشه ویتامین دادک همه ویتامین هارو داشتمیخوای بگیر بخوربرو داروخونه ویتامین ...

قربانت 

هیچکس تا این درد رو نکشه متوجه نمیشه

منو یه ادم تنبل میدونن ولی خداشاهده دست خودم نیست 

خیلی دعات میکنم