2777
2789

ازدواجِ خوب و رابطه بی دردسر کل حسرتمه

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

🥲🥲🥲🥲من یک عدد دهه شصتیم همینی که گفتی آرزوی منم هستحالا خوبه شما دهه هفتادی نمیدونم ماها چه گناه ...

منکه قبل از خودم برای ازدواج دهه شصتیا دعا میکنم واقعا این حقشون نیست چون به چشم دیدم حتی چندین  دهه ۵۰ی مجرد خدا خودش عاقبت بخیرشون کنه

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما شش ساله این خونه امدیمهمسایمون یک خانم متولد ۷۶ هست که اونزمان تازه پسرش دنیا امده بودهمون موقع ک ...

یاد تاپیکی افتادم که ۰ند روز پیش خوندم

یه خانمه تاپیک زد گفت همسایمون دوتا بچه ۵ماهه داره صبح میره تا ۴و۵ بعدازظهر بچه هاشگرسنشون میشه من بهشون غذا دادم چنبار مادرشون اومده دعوام کرده گفت با دوس پس....دیدمش ک خانم و رسونده خونه

شوهر خانمه هم سرکاره ای تفففففف تو ذات همچی خانمای کثیف و مردای نامردی😐🤦‍♀️

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁
خب اونایی که روابط ازاد ندارن چی ؟ الان اونایی که روابط آزاد دارن والا راحت تر ازدواج میکننمشکلو اون ...

خب منم همینو میگم وقتی خیلی از مردا میبینن دخترایی هستن که با رابطه دوستی همه چیو در اختیارشون میزارن چرا ازدواج کنن

نمیدونم   ازدواجم  قسمته  واسه  ماهم  پیش  میاد   ولی  الان  سخت شده نمیدونم  چرا

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
من نمیدونم چه جوری تو نی نی سایت میگین خواستگار نیست دور اطراف من تو اشنا ها و فامیل ها در به در دنب ...

شایدم همینطوره شایدم توقع پسرا از طاهر دخترا فضایی شده

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

تو هدف نداری

درس، شغل یه چیزی که بابتش زندگی کنی و بهت انگیزه بده برای ادامه دادن

تنها انگیزه ات ازدواج هست برای همین اینطوری فکرمیکنی

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

تو هدف نداریدرس، شغل یه چیزی که بابتش زندگی کنی و بهت انگیزه بده برای ادامه دادنتنها انگیزه ات ازدوا ...

دارم عزیزم کلی هدف دارم و براش تلاش میکنم ولی نمیشه تو زندگی تک بعدی بود و چسبید به یه چیز

نگفتم انگیزه و هدف ندارم گفتم دلم ازدواج موفق میخواد عزیزم

دارم عزیزم کلی هدف دارم و براش تلاش میکنم ولی نمیشه تو زندگی تک بعدی بود و چسبید به یه چیزنگفتم انگی ...

خب ازدواج رو برای خودت از همه مهمتر کردی

من نمیگم تک بعدی باش. اما خودتم میدونی ما دخترا باید صبر کنیم تا خواستگار بیاد چاره دیگه ای نداریم

الکی ذهنت رو مشغول نکن. اگر هدف های دیگه ات برات مهم تر باشه اونا دغدغه ات میشه و دیگه به ازدواج کمتر فکر میکنی

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

منکه قبل از خودم برای ازدواج دهه شصتیا دعا میکنم واقعا این حقشون نیست چون به چشم دیدم حتی چندین دهه ...

از خدا میخوام که همه کسایی ک وقت ازدواجشون رد کرده یا وقتشونه سرسامون بگیرن ازدواج موفقی داشته باشن آرزوی خوشبختی واسه هممون🤲

بعضی وقتا میزنم ب بیخیالی گاهیم از بی عدالتی خدا خیلی گله میکنم

آخه هیچ مشکلی ندارم نه قیافم نه ظاهرم نه عقلم نه سلامتیم .

نمیدونم چراااااااااااا واقعا اینطوریه خدا

یاد تاپیکی افتادم که ۰ند روز پیش خوندمیه خانمه تاپیک زد گفت همسایمون دوتا بچه ۵ماهه داره صبح میره تا ...

بچه های ۵ ساله نه ۵ماهه

هرچی زدم ویرایش نشد

من ۲۰سالمه از هیجده سالگی هم ازدواج کردم .اوایل ناراضی بودم چون خوب بچه تر بودم و خام و خیلی اتفاقای بدی افتاد این وسط و بیکاری همسرم پیش اومد ک سر همون موضوع کلی باهم دعوا کردیم و کار ب جدایی کشید ک دیگه لحظه اخر پشیمون شدم و الان ک نیستو سرکاره دلم پر میزنه و ناراحتم ک چرا روزای خوبمونو خراب کردیم .ایناییم ک میگن ازدواج نکنید و مجردی بهتره خودشون هنوز طلاق نگرفته دنبال کیس بعدی ان پس بااین چیزا سرتونو گول نمالین هرچی زودتر بهتر داشتن زندگی جدا خیلی زیباست . عشق قشنگه خدا نصیبتون کنه