2777
2789
عنوان

کمکم کنید

84 بازدید | 8 پست

مامانا من چندبار تا مرحله آخر رفتم و برگشتم بخاطر پسر یکسال و نیمم. 

شوهرم خیلی پرو و بی مهر هست اصلا علاقه ای بهم نداره و علنی بهم میگه ب فکر خودت باش من دنبال کسی هستم ولی تو ب فکر خودت باش ک 50ساله شدی افسوس نخوری و... حرفای سرد میزنه و امشب هم دست رو قرآن گذاشت ک دنبال کسی هست و منو نمیخاد

من 4ماه پیش ب خاطر اس ام اس با یه دختر بهم زدم گوشیش هک کردم دیدم ولی باز خریت مردم برگشتم 

میترسم از طلاق 

نه شغلی دارم نه خانواده ای ک بگم پشتم هستن 

چیکار کنم 

در ضمن مصرف کننده هم هست ولی دست ب زن نیس ولی بدهن هست خیلی و اصلا بهم ابراز علاقه و محبت نداره 

انگار کلفت این خونه ام نه خانوم خونه

هفته پیش هم بهم گفت اگ رحم اجاره ای بری خیلی خوب میشه زندگیمون و میریم شهر خودت زندگی می‌کنیم پیش خانوادت و.... 

هس پوچی میکنم برای این مرد

حالم خیییلی بده امشب راهنماییم کنید چیکار کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ریدم تو غیرت اون مردی ک ب زنش بگه برو رحم شو بگو عن عاقا چرا رحم بشم بده توی یابو بخوری 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

آخرالزمان که میگن همینهمردا بی غیرت میشنبه فکر خودت باش عزیزم، حتی به خاطر بچت هم گذشت نکن لطفا محکم ...

نه متاسفانه شرایط زندگی خانواده ام خیلی بده .بابام سر مامانم هوو اورده و ولمون کرده سالی دوبار شاید بیاد بهمون سر بزنه 

سلام تو یه تاپیک دیدم راجب وسواس نوشتید خواستم بگم

منم مشکل شما رو داشتم 

خیلی بد بود و مدت زیادی درگیرش بودم

خیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم 

تا با یه مشاور تو روبیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشاورشون حالم خیلی خوب شد

هزینشم خیلی خوب بود به کسایی که مشکل مالی داشتن تخفیف ویژه و رایگان مشاوره میداد 

ان شا الله حال شما هم بهتر بشه

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4