2777
2789
عنوان

بنظرتون من با این آدم خوشبخت میشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 71 پست
دقیقا اونموقع همش فکر میکردم اگه باهاش ازدواج کنم واسه هربار دیدنش باید کلی استرس بکشمواسه عیوب ظاهر ...

وای این مورد هم خیلییی بده 

واقعا هم کفو بودن خیلی خوبه دیگه آدم استرس اینو نداره که طرفش بخواد چه حرفی بزنه یا اینکه جلوش کم بیاره، البته بستگی به جنبه طرف هم داره

ارغوان، شاخه ی هم خون جدا مانده من... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خصوصیات شوهرمنو انگار گفتی.خستم کرده هرروز یه ایراد میگیره و میگه باید عمل و جراحی کنی و.....دقیقااا ...

دیگه عمل نکن 💔 دائم بگو خیلی الان از خودم راضی‌ام. نمی‌خوام جراحی کنم.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
بچه پولدار بود ولی خودشم درس خونده بود دکترا داشت در کنارش تو کار ساخت و فروش ساختمونم بود

اها خیلی مغرور بوده حتما خودت اگه اعتماد بنفست بالاس و از لحاظ ظاهری از اون اقا بهتری شاید کنار میومدین

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن
اگه از تیپ و قیافه ات خوشش نمیومد چرا میخواست باهات باشه؟چه مدت باهم بودین؟

نمیدونم حس میکنم مثلا کلیاتمو دوس داشت ولی دنبال در و داف کردنم بود😂

و اینکه خب حتما متوجه شده بود اخلاقیاتمو اینکه دختر آروم و بسازیم و تحصیلاتمم براش مهم بود

اها خیلی مغرور بوده حتما خودت اگه اعتماد بنفست بالاس و از لحاظ ظاهری از اون اقا بهتری شاید کنار میوم ...

از نظر ظاهری زشت نیستم ولی خب دافم نیستم 

این آقا یه زن فوق العاده خوشگذرون میخواست از اینایی ک همش جلو آینه ان

از نظر ظاهری زشت نیستم ولی خب دافم نیستم این آقا یه زن فوق العاده خوشگذرون میخواست از اینایی ک همش ج ...

اونیکه همش جلو اینس که نمیتونه تحصیلات بالا داشته باشه

نگران نباش هیچوقت همچین کیسی که همش جلو اینه باشه و تحصیلات بالا داشته باشه پیدا نمیکنه

شاید بعدا شعرای منم مورد تمجید قرار گرفتن
اونیکه همش جلو اینس که نمیتونه تحصیلات بالا داشته باشهنگران نباش هیچوقت همچین کیسی که همش جلو اینه ب ...

دقیقا به قول ترانه علیدوستی دنبال زن امروزی بود با روحیات زن دیروزی چیزی ک میخواست شتر گاو پلنگ بود

روزگارمو سیاه کردهچپ میره راست میاد یه ایراد جدید پیدا میکنه.

شما حور بهشتی هم باشی، ایراد می‌گیره. وارد بازیش نشو. شما ایرادی نداری. اگه هم داشتی، برطرف شده دیگه. ولش کن.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
نمیدونم حس میکنم مثلا کلیاتمو دوس داشت ولی دنبال در و داف کردنم بود😂و اینکه خب حتما متوجه شده بود ا ...

بنظرم یکی پیدا میشه که آدمو همینجوری که هست عاشقانه بپرسته و دوست داشته باشه 

به خود رسیدن خوبه اما  زیاده روی ن

حالا دیدگاه ها متفاوته باور کن من دختر دیدم که این چیزا براش مهم نیست و اتفاقا از خداشه که یه شوهر خیلی پولدار داشته باشه همین مدلی که تو گفتی... ولی من به شخصه کنار این مدل اشخاص آرامش ندارم 

ارغوان، شاخه ی هم خون جدا مانده من...