2777
2789
عنوان

بنظرتون من با این آدم خوشبخت میشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 71 پست
بنظرم یکی پیدا میشه که آدمو همینجوری که هست عاشقانه بپرسته و دوست داشته باشه به خود رسیدن خوبه اما ...

خب همین دیگه اکثرا الان فقط پولو میبینن و بس بخاطر همین میگم شاید من سخت گیری میکنم 

ولی خوب زندگی اینجوری با آرامش نمیگذره

وقتی من اونطور ک اون میخواست در و داف نبودم اهل مهمونی و پارتی نبودم خب پسفردا بایکی هم تایپش احتمالا بهم خیانت میکرد یا همش باید استرس اینو داشتم ک نکنه اینکارو بکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آرهتو کلینیک و سالن آرایشیو خیلیم پایه برای کافه گردی و رستوران و مسافرت و مهمونی

خب اونم معيار داشته برا خودش ، اما بايد بره با همچين كيسي نه دختري كه بخواد بخاطر اون كلا بكوبه از نو بسازه

خب همین دیگه اکثرا الان فقط پولو میبینن و بس بخاطر همین میگم شاید من سخت گیری میکنم ولی خوب زندگی ای ...

اسمش سخت گیری نیست خب ملاک تو فرق داره 

برعکس اون دختری که پول اولویتشه

ارغوان، شاخه ی هم خون جدا مانده من... 
خب اونم معيار داشته برا خودش ، اما بايد بره با همچين كيسي نه دختري كه بخواد بخاطر اون كلا بكوبه از ن ...

دقیقا نمیگم آدم خوب یا بدی بود ولی جدا از اختلاف طبقاتی و عقیدتیمون تو دوتا دنیای متفاوت بودیم کلا

دقیقا نمیگم آدم خوب یا بدی بود ولی جدا از اختلاف طبقاتی و عقیدتیمون تو دوتا دنیای متفاوت بودیم کلا

بهش فكرنكن به قول خودت ازدواج ميكردي پس فردا با يه دختر پلنگ پلاستيكي بهت خيانت ميكرد😂

نمیدونم حس میکنم مثلا کلیاتمو دوس داشت ولی دنبال در و داف کردنم بود😂و اینکه خب حتما متوجه شده بود ا ...

چه مدت با هم بودین

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.