2777
2789
عنوان

بنظرتون من با این آدم خوشبخت میشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 71 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره البته یه خواستگار دیگه هم داشتم امروز شنیدم نامزد کرده بهم ریختم😂😂یه فیلم بود بچگی نان و عشق و ...

ای جان پس اونم پریده😁😂 ولشون کن قسمتت نیستن عزیزم‌. ایشالا بهترین بیاد تو زندگیت و خوشبخت بشی❤️😍

ای جان پس اونم پریده😁😂 ولشون کن قسمتت نیستن عزیزم‌. ایشالا بهترین بیاد تو زندگیت و خوشبخت بشی❤️😍

آره اونم پروندم البته اون از نظر ظاهری اصلاااا به دلم نشست همون اول گفتم ن

ممنون از لطف و محبتت عزیزم

آره البته یه خواستگار دیگه هم داشتم امروز شنیدم نامزد کرده بهم ریختم😂😂یه فیلم بود بچگی نان و عشق و ...

وای منم این حسو تجربه کردم 

بااینکه خودم رد کردم وبراشون آرزوی خوشبختی میکنم بازم وقتی خبر ازدواج رو شنیدم یه حال عجیبی شدم 😅

ارغوان، شاخه ی هم خون جدا مانده من... 
نکته ی مثبتش پولدار بودن و با کلاس بودنشون بود چیزی ک اونموقع به چشم من نمیومد ولی الان دارم خودمو س ...

اتفاقا متوجه نیستی همین ویژگی ها معمولا تو زندگی باعث تخریب و تحقیرت میشد و ازش متنفر میشدی! من زمان مجردی یه خواستگار خیلی پولدار داشتم با اینکه خانواده خودمم متوسط رو به بالا بود ولی اونا خیلی بالاتر بودن، تک پسر بود و به شدت مادرش بهش علاقه داشت! ردش کردم بعد یه ندت شنیدم به یه جرم خیلی بدی ۱۰ سال حبس افتاده! خیلی مورد آپشنالی نیست این آقا، فقط دوراشو زده الان دختر نجیب می خواد، با اون همه غرور و برتربینی و تضاد اعتقادی هم کاملا معلومه چیزی از عزت نفست پیشش باقی نمی موند

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   

خصوصیات شوهرمنو انگار گفتی.

خستم کرده 

هرروز یه ایراد میگیره و میگه باید عمل و جراحی کنی و.....

دقیقااااا خصوصیات همسره منه‌

متنفرم ازش

جالبه ب زور منو میفرسته جراحی ولی بعدش منتم میزاره