بچه ها یه دختره همسایمونه با فکر کنم دبیرستانی هست گه گاهی میاد تو حیاطمون باهم صحبت میکنیم دیروز میگفت بابام کارمند مخابرات بوده اما متاسفانه معتاد شده و تمام پولاش خرج همین میشه میگفت دلم نمیخواد دزدی کنم اما مجبورم میگه اگه نکنم میره تو جیب قاچاق فروشا .بچه ها بهظ حق میدید؟ مم ماتم برده بود
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ما مدت هاست پول نقد نداریم فقط شوهرم تو مسیر سرکارش مسافر سوار میکنه پولشو میاره برای قلک پسرمون
من که حتی کارت هم ندارم همه جا با گوشی میزنم...
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
دقیقا.میخواستم بهش بگم باز دلم براش سوخت واقعا اتیش گرفت دلم اما با خودم گفتم شاید واقعا شرایظش سخته.میگفت با دوستام که میرم بیرون دوهزار تو جیبم نیست میگفت دلم برای بابام سوخت گوشیمو فروختم پول لازگ داشتیم الان 4 ساله گوشی نشد بخرم .یا اینکه خرجی میده خذایی زیادم میده بدبخت اما پول متاسفانه نمیشه دستشونبمونه خرج مواد میشه