2777
2789
عنوان

باردارا در چ حالین

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 73 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هر کدومتون تهوع ندارین از بارداریتون لذت ببرین باور کنید درد قابل تحمل تر از تهوعهمن از تهوع دارم جو ...

درکت میکنم بارداری اول ابم میخوردم بالا میاوردم الانم بالا میارم ولی خیلی کمتر

هر کدومتون تهوع ندارین از بارداریتون لذت ببرین باور کنید درد قابل تحمل تر از تهوعهمن از تهوع دارم جو ...

منم اینجوری بودم

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

چند هفته ای منم همین طورم

هیچکس از نبرد زندگی زنده بیرون نیومده پس سخت نگیرید!!!!!!!!!!!!!امیر محمدمن 6ماهه تو شکمم ایست قلبی کردو رفت پیش خدا  ...یک نفر رفت که همه جانم بود🖤 🖤🖤
وای منم فردا وارد ۳۹ هفته میشم کلافه شدم انقدر که کمرو دلم سفت میشه چهار شب خواب ندارم

من دوسه هفته اس مثل ادم نمیتونم بخوابم. یا دستشوییم یا درد لگن دارم یا تهوع و ترش کردن .. اصلا وضعیتیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای آره تهوع خدایی بده من اصلا حالت تهوع نداشتم ولی چهارماهم بود زیاده روی کردم تو خوردن اب دوغ خیار بدجور بالا اوردم جوری که کل صورتم خونمرده شد واقعا حالت تهوع خیلی بد 

انشالله بسلامتی هفته دیگه نی نیت تو بغلته وای خیلی خوبه

حس اینکه اخر بارداریمه و دیگه قرار نیست باز حامله شم خیلی خوبه ولی حال فیزیکیم اصلا خوب نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا دکترم ب من گفت درد نباید بکشی منم زیر دلم وبیشتر پهلوهام درد میکنه

اخه میدونی درد تو هفته های بالا طبیعیه ولی تو هفته ی پایین الان استرس نده به خودت ولی زیاد طبیعی نیست،باید برات مهم باشه شیاف هرشب بزن استراحت کن همش تو دستشویی بیشتر از تایمش نشین خیلی رعایت کن اینجوری تو هفته های بالات هم درد زیادی نمیکشی

لطفا ایندفعه الکی تعلیق نشم🙁

ده روز دیگه تاریخ سزارین داده دکترم گفته ۳۹ هفته و سه روز 🥴🤦🏼 خیلی دیر نیست بر سزارین؟

چرا معمولا ۳۸ هفته ختم بارداریه ولی خب  از نظر بهتره نینیت تپلی میشه

درکت میکنم بارداری اول ابم میخوردم بالا میاوردم الانم بالا میارم ولی خیلی کمتر

عزیزم،خیلی سخته من دوتا بارداریم با تهوع شد هیچ لذتی از بارداری و بخور بخورا و ویاراش نمیبرم 

شما کی رفتی ان تی