2777
2789
عنوان

باردارا در چ حالین

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 72 پست
خودتو استراحت مطلق بزار اصلا پا نشو جز دسشویی

دکتر بهم گفت اتفاقا شیاف هم داد چند روز زدم دیکه نزدم چون یکم دردام کمتر شده بود بنظرت دوباره استفاده کنم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر بهم گفت اتفاقا شیاف هم داد چند روز زدم دیکه نزدم چون یکم دردام کمتر شده بود بنظرت دوباره استفاد ...

اره عزیزم حتما

من یه دوره مصرف کردم تموم شد باز بهم داد وگرنه خیلی درد میکشم

لطفا ایندفعه الکی تعلیق نشم🙁

اره عزیزم حتمامن یه دوره مصرف کردم تموم شد باز بهم داد وگرنه خیلی درد میکشم

میشه بگی دردات چین منم موقعی که شیاف میزنم عالیم ولی گفتم چون دردام کمه حتما لازم نیست بزنم

درد ک نگم برات

خانما کسی هست بالای شکمش سر بشه و گزگز کنه؟

من به پهلو میخوابم گز گز میکنه بالای شکمم زیر سینم و میسوزه

۳۲ هفتمه

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
با منم گفت احتمالا دختر اینمان شاالله سالم باشن جوجه هامون.از رو عکس ان تی میتونی تشخیص بدی جنسیتو؟

والا ن زیاد وای عکس ان تیمو گذاشتم اکثرا گفتن دختر اخه میگن دختر جمجمش گرده 

میشه بگی دردات چین منم موقعی که شیاف میزنم عالیم ولی گفتم چون دردام کمه حتما لازم نیست بزنم

الان که فقط کمرم خشکه وخفیف درد میکنه،یکی دو هفته پیش درد مثانه وکمر جوری شدید داشتم فک کردم خداینکرده سقط میکنم

الان هفته ت پایینه نباید درد بکشی 

لطفا ایندفعه الکی تعلیق نشم🙁

الان که فقط کمرم خشکه وخفیف درد میکنه،یکی دو هفته پیش درد مثانه وکمر جوری شدید داشتم فک کردم خداینکر ...

دقیقا دکترم ب من گفت درد نباید بکشی منم زیر دلم وبیشتر پهلوهام درد میکنه