2777
2789
عنوان

باردارا در چ حالین

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 72 پست
خداروشکر فردا ۱۲ هفته میشم شما چندهفته خوب شدی

من هنوز کامل خوب نشدم از ۱۵واینا دیگه یکم بهتر شدم الان ۱۸هفته ست خوبم حس تهوع ندارم بشرطی که مرغ و بعضی چیزا نخورم،یعنی کلا تاحالا نتونستم بخورم

لطفا ایندفعه الکی تعلیق نشم🙁

والا خیلی معتبره نمیدونم دیگه وگرنه تا قبل سونو فکر میکردم پسره ۹۰ درصد علائم بارداری پسرو داشتم

جدیدا که اصلا با nt تعیین جنسیت نمیکنن دکتر من که اصلا نگفت گفتش با ان تی مشخص نمیشه ایشالا انومالی اومدی میگم جنسیت چیه ولی با اینکه کل علائمم پسر بود نی نی ام دخملی هست 😍😍😍 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من هنوز کامل خوب نشدم از ۱۵واینا دیگه یکم بهتر شدم الان ۱۸هفته ست خوبم حس تهوع ندارم بشرطی که مرغ و ...

بارداری اولم زمانی ک خوب شدم همش نگران بودم نکنه باز بریزم بهم ولی دیگه تا آخر خبری ازش نشد الان صبرم کم شده دارم روزشماری میکنم

متوکلوپرامید استفاده کردین؟

من همش دمیترون استفاده کردم دکتر اینو پیشنهاد داد حس خوبی بش ندارم

چشم میگم دقیقا علائم همش الکیه فقط سونو

دقیقا من هر علائمی داشتم میرفتم میخوندم هی میدیدم علائم پسر خوشگل شده بودم میگفتن پسر بچه ات ولی دختر هست خودمم چون تک دختر هستم خواهر ندارم خیلی دوس داشتم دختر باشه 

دقیقا من هر علائمی داشتم میرفتم میخوندم هی میدیدم علائم پسر خوشگل شده بودم میگفتن پسر بچه ات ولی دخت ...

بهترین نعمته نه شعار میدم نه چیزی واقعا بهترین نعمت داشتن دختره من خودم خیلی دوسش دارم اصلا قلبمه دوستمه رفقیمه ولی حقیقتش بخاطر شوهرم دلم میخاست این مسر باشه ولی نشد بازم شکر اجی میشه برا دخترم

عزیزم انشالله اخراشه طبیعی یا سز؟

نه طبیعی انشاالله خدا براهمه آسون کنه برامنم همین طور،من تو مرحله ایم که شبا همش خواب زایمان میبینم😅😁

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بهترین نعمته نه شعار میدم نه چیزی واقعا بهترین نعمت داشتن دختره من خودم خیلی دوسش دارم اصلا قلبمه دو ...

دقیقا همینجوری که میگید ولی من چون تک دختر هستم شاید تو بچگی نبود خواهر حس نکردم ولی الان با اینکه تفاوت سنی من و مامانم کلا بیست ساله و مامانم جوون ولی خوب همش جدیدا میگم کاش خواهر داشتم همین الان که باردارم اگه زایمان خوبی داشته باشم حتما یه دختر دیگه میارم که دخترم بدون خواهر نباشه حتی اگه بچه‌دومم پسر بشه باز دوس دارم دوتا دختر و یه پسر داشته باشم 

تازه خیلیی کم اومده جلو،اصلا نگران کوچیکی شکم نباشمن شکم نداشتم اصلا ولی رشد بچه خداروشکر خوب بود

من الان آخرای ماه نهم هستم هیچ کس متوجه نمیشه باردارم همش نگران وزن بچه بودم سونو رفتم وزنش نرمال بود حالا دنیا اومدنی ببینم چجوری هست 

من الان آخرای ماه نهم هستم هیچ کس متوجه نمیشه باردارم همش نگران وزن بچه بودم سونو رفتم وزنش نرمال بو ...

نه ربطی نداره خداروشکر، اتفاقا اینجوری بهتره بعد زایمان آدم زود شکمش جمع وجور میشه

لطفا ایندفعه الکی تعلیق نشم🙁