2777
2789
عنوان

فقط من اینطوریم یا شمام

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 51 پست
اخه روبوسی که الان کسی نمیکنه ازون خیالم راحته.کاش مانان منم بودبا اون میرفتم و تنها نبودم و هر کار ...

خاله هام میکنن😭🤣

من بوس نمیکنم مامانم جلو یارو میگه تو هم بوس کن

بخدا خودم دیدم خاله کوچیکم بوس نمیکرددد

اینکه سعی کن زودترم بری که اخر نفر نرسی خیلی معذب شی

اره اتفاقا به سوهرم گفتم زودتر بیاد تا زود بریم .ولی معمولا ما همیشه نفره اخر میرسیم چون کارش جوریه که دیر میاد🤦‍♀️

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من باشم دست میدم کسی دست نداد میگم وااا چه بی شخصیت😒😂 اونام‌مثل تو آدمن دیگه استرس چیرو داری با یه لبخند ملیح برو تو اول بگو همگی سلام محکم و رسا بعد با تک تکشون ارتباط چشمی برقرار کن و احوالپرسی نوبتی تا برسی به آخر و جای مناسبتو پیدا کن و بشین تلقین هم نکن به خودت ! از همه چی غول نساز تو ذهنت ..تو ادبتونشون میدی ..اینکه اداب معاشرت بلدی هرکس خودشو گرفت بدون یه بی شخصیت و بی فرهنگ به تمام معناست اصلا هم به دلت نگیر 

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   
خوش به حالت که درست شدی.۱۳ ساله ازدواج کردم هنوزم همینم بخدا.هر مهمونی پرجمعیت که دعوت میشم زجر کش م ...

اصلا ب خودت استرس نده...

قبل وارد شدن ب خونه همش تودلت تکرار کن هیچکی اونجا از من بالاتر نیست...

اونجام ک رفتی ب کسی دست یا ماچ نده بعضیا حساسند رو مسائل بهداشتی بخاطر سرماخوردگی و...

ولی ب گرمی سلام بده حتی اونایی ک خودشونو میگیرن وقتی یکی ببین خیلی آدم خوب و خوش رفتاری مثل آدم  رفتار میکنن...کسی هم خودشو چس کرد برات بدرک شخصیت خودشو میرسونه اصلا غمت نباشه فدای دردای سرت

بااجازه استارتر بچه هاتاپیک هامو گزارش بزنید حتی شده یکی و عنوانش لایک کنید تابفهمم گزارش زدیدمنم براتون صلوات میفرستم برای شما ی دیقه طول میکشه برای من ی دنیا ارزش داره

اره اتفاقا به سوهرم گفتم زودتر بیاد تا زود بریم .ولی معمولا ما همیشه نفره اخر میرسیم چون کارش جوریه ...

اگ هم نتونستی همون دیگ با صدای بلند و لبخند سلام کلی بده و سریع بشین 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

خوش به حالت که درست شدی.۱۳ ساله ازدواج کردم هنوزم همینم بخدا.هر مهمونی پرجمعیت که دعوت میشم زجر کش م ...

من ۱۹ سالمه تقریبا ۳،۴ ساله خوب شدم 

من جز درونگرا بودن خجالتی هم بودم با اعتماد به نفس به شدت پایین 

خیلی زجر میکشه آدم نمیخوام فکرم کنم باور کن ب گذشته

حالا تو خرید کردن ساده هم همین بودم ی بقالی میخواستم برم ی چیزی بگیرم همش نگاه و حرف طرفو تحلیل میکردم میگفتم من سوتی دادم؟ چرا اینطوری نگا کرد؟ چطوری بگم این جنس چنده؟

کم کم تو این مهمونیای ۵۰ ۶۰ نفره ی خانوادمون شروع کردم حرف زدن 

بعد من مامانم به شدت بی زبون و درونگرا و خجالتی وساکته نصف دلیل بدبختی من همین بود🥴 بچه ب مامانش نگاه میکنه

من باشم دست میدم کسی دست نداد میگم وااا چه بی شخصیت😒😂 اونام‌مثل تو آدمن دیگه استرس چیرو داری با یه ...

اخه اونجا ی مجلس ب تک تک نمیشه دست داد من هیچ وقت دست نمیدم ی سلام از دور به همه جمع

بااجازه استارتر بچه هاتاپیک هامو گزارش بزنید حتی شده یکی و عنوانش لایک کنید تابفهمم گزارش زدیدمنم براتون صلوات میفرستم برای شما ی دیقه طول میکشه برای من ی دنیا ارزش داره

فقط من در تعجبم چرا شما درونگراها تو خانواده های پرمهمونی میفتینو برعکس افراد برونگرا تو خانواده ها ...

وای دقیقا.بخدا خانواده همسره من و خوده همسره من فوقالعاده اهل رفت و امد و مهمونی و ایناهستن خیلی هم پرسروصدا هستن.یعنی من برم و بیام باید حتما دو روز تنها باشم و ارامبخش بخورم تا عادی بشم.کلا سردرد میشم.

اتفاقا به همسرمم میگم که اگر میدونستم اینجور برونگرادهستی باهات ازدواج نمیکردم.چون عاشق رفت و انده و من زجر میکشم واقعا.

روزای تعطیل میگم بشینیم خونهدفیلم ببینیم میگه نه بریم خونه فلانی خاله هم اونجان مثلا🫣🫤خوش میگدره

خسته نباشی دلاور🤣

حالا تصور کن ازین خانومای تو قیافه ک میگی میخوای طرفو ماچ کنی ب سختی میاد جلو ادم چقد خجالت میکشه🤣🤣

البته فامیلمون اینطورین کلا همش باید روبوسی کنن

وای دقیقا.بخدا خانواده همسره من و خوده همسره من فوقالعاده اهل رفت و امد و مهمونی و ایناهستن خیلی هم ...

حالا فک کن من مدل همسرتفامیلاش

از جمع بودن انرژی میگیرم 

اونوقت افتادم تو یه خانواده ک  ،،دوربرم همه مدل شمان🫥😁

من تک ب تک روبوسی هم میکنم😂🥲

من آخه ی عمه دارم  خیلی با کلاس و ایناس🥲😂😅 بعد یادمه از ی مجلسی اومده بود داشت صورتشو صابون میزد میگفت هرکی میدید منو ماچ آبدار میکرد....

منم دیگه از اون موقع با هیچکی روبوسی نکردم...

ولی باز ی دوستی دارم پزشکه اونم مثل شما هرجا میره دست میده

من ۱۹ سالمه تقریبا ۳،۴ ساله خوب شدم من جز درونگرا بودن خجالتی هم بودم با اعتماد به نفس به شدت پایین ...

برعکس مانان من همیشه وسط و گل مجلسه.کلا مجلسو میگیره دستش.اما من برعکس.همیشه هم مامانم تحقیرم میکرد که چرا زبون نداری تو و چرا تو جمع همش یه گوشه میشینی🥲