2777
2789

من یه ساله سر خونمون رفتم چون دانشگاه میرم نمتونم چیزای خوشمزه که درست میکنم زیاد یا به دفعات زیاد درست کنم برا اونام بفرستم و همینطور اینکه گاهی ادم نمیتونه سه چهار برابر مواد بریزه، شما اوایل بعد ازدواجتون چیزی درست میکردین بفرستین براشون ؟

بطور عجیبی همسر آقای حسابداری که تو مغازه مشترک شوهرم و باباشون کار میکنه کلی کیک و اینا درست میکنه برا مادرشوهرم میفرسته و گاهی بلند هی جلوم میگن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه اگه دوست داری ازت تعریف کنند شماهم درست کن بفرست مثل خانم آقای حسابدار ،یا مثل من به چپت هم نباشه،چندتا جاری دارم مسابقه دارن برا خودشیرینی که برا مادرشوهر چیزی بفرستند منکه هیچ وقت نفرستادم،همیشه هم بهم تیکه میندازن فلانی اینو آورده اونو آورده منم ازش میخورم ومیگم چه خوشمزه ،بگید بیشتر بیاره🤓

ما ده ساعت فاصله داشتیم. چیزی نمیشد داد.نمیشد غذا فرستاد. 

مادرشوهرم چهار تا عروس داره. کلا آدمیه که از کسی چیزی نمی گیره بخوره. 

حتی میگفت این راحله ( جاریم) غذا می پزه نمیخورم! 

ولی فقط بلد بود بیاد خونه ما ده روز بمونه و کیف کنه و اذیت کنه. 

راه دور ازدواج نکنید. 

بیکاری واسه خودت وظيفه درست کنی؟

زندگی خودتو کن و مهم خودت و شوهرت باشین

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا

از این شیرین بازی ها در نیار......فکر نکن درست کنی میشی عروس خوبه ببخشید ولی میشی عروسه حمال که وظیفه تو هر شرایطی واسه مادرشوهر غذا و کیک و اینجور چیزا بپزه.....رسمی خونه ی خودت دعوت کن پذیراییش کن ....

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔

ب هسچ عنوان حمال نشو

اولا ک ماهی یکبار خواستی بفرستس ایرداد نداره، وضعیتت جوری. نیس ک کسی توقع کنه، توقعم بکنه به هیچ جات نباشه

منم مادرشوهرم همش انتظار داش هرجاو مهمونی و مولودی و کوفت و زهرمار میره، منم ریسه شم دنبالش، دلی من اولش کم رفتم، دیدم روش زیاد شد و مدام مسگ عروسای فلانیا اومده بود تو چرا نیومدی، منم کمش کردم و الان اصلا و ابدا هسچ جا نمیرم باهاش 

یا عادت داش وقتی. میاد شهر ما(خونشون جای دیگس) من خسته کوفته از سرکار اومدم یراست برم خونشون، ولی. دیگ نمیرم میگم خستم و حامله و بچه کوچیک نمیکشم ذبیام، ان شالله فردا میام سر فرصت 

رو نوه

یه جاری دارم هرچی بپزه فریز می‌کنه براشون میبره،ترشی ،مربا ،غوره ،سرکه،وهرچی فکرکنی می‌فرسته ولی درعوض صد میلیون ازشون کاسب میشه ،دیگه بعضی‌ها زحمت میکشند خودشیرینی میکنند اما نتیجشم میبینن