2777
2789
عنوان

فقط من اینطوریم یا شمام

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 51 پست
خیلی عادی رفتار کن خودت باش

کلا درونگرام.خیلی حس بدی دارم نسبت به اینجور جمع ها.

سخت ارتباط میگیرم.مردم فکر میکنن خودمو گرفتم نمیدونن که🫣

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با صاحب خونه به گرمی احوال پرسی کن رو به سمت اونا از دور بگو سلام به همگی حالتون خوبه و از این حرفا تموم شد رفت با یه لبخند زیبا و صدای رسا 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

اینکه سعی کن زودترم بری که اخر نفر نرسی خیلی معذب شی 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

کلا درونگرام.خیلی حس بدی دارم نسبت به اینجور جمع ها.سخت ارتباط میگیرم.مردم فکر میکنن خودمو گرفتم نمی ...

همش از استرسه

بیخیال😂😂

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

من تا نوجوونی اینطوری بودم بعدش درست شدم اما چقدر زجر اور بودیه مهمونی میخواستیم بریم چه عزایی میگرف ...

خوش به حالت که درست شدی.۱۳ ساله ازدواج کردم هنوزم همینم بخدا.

هر مهمونی پرجمعیت که دعوت میشم زجر کش میکنم خودمو از بس فکر میکنم که چی بگم و چطور بگمو حالا قراره چی بشه و ...

وای کافیه من دست بدم روبوسی نکنم مامانم هم اونجا باشه...

اخه روبوسی که الان کسی نمیکنه ازون خیالم راحته.کاش مانان منم بودبا اون میرفتم و تنها نبودم و هر کار میکرد منم میکردم 😆

به صاحبخونه دست بده بقیه چه مرپ چه زن ازدور سلام کن وبشین

اره همه گفتن همین کارو کنم.باشه.خدا کنه از استرس شصت پام نره تو چشم😁😄