2777
2789
عنوان

فقط من اینطوریم یا شمام

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 51 پست
اخه اونجا ی مجلس ب تک تک نمیشه دست داد من هیچ وقت دست نمیدم ی سلام از دور به همه جمع

ما که دست میدیم چون بالاخره آدم با فامیلای نزدیکش رفت و آمد داره دیگه ...فامیل دور نه  دست نمی‌دیم 

اتفاقا جاریای من خیلی خودشونو تحویل می‌گرفتن افاده ای اینا بودن از وقتی من اومدم همشون پر پر شدن 😂

یبار حرف پیش اومد گفتم اونی که از درون تهی و‌پوچ هست خودشو میگیره وگرنه درخت پر بازار یه سرشو می‌ذاره زمین 

واقعا هم همینطوره 

اونام هیچ برتری ندارن  خداشاهده ولی یجوری خودشونو ...که انگار آسمون وا شده اینا افتادن ..  

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   
برعکس مانان من همیشه وسط و گل مجلسه.کلا مجلسو میگیره دستش.اما من برعکس.همیشه هم مامانم تحقیرم میکرد ...

وای انقد بدم میاد میگن چرا ساکتی 

دارم چرتو پرتای شمارو گوش میدم دیگه!🥴🥴

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من باشم دست میدم کسی دست نداد میگم وااا چه بی شخصیت😒😂 اونام‌مثل تو آدمن دیگه استرس چیرو داری با یه ...

وای چه خوب گفتی.کاملا خودمو تجسم کردم و باز استرس گرفتم.ای بابا🥲

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
من آخه ی عمه دارم خیلی با کلاس و ایناس🥲😂😅 بعد یادمه از ی مجلسی اومده بود داشت صورتشو صابون میزد ...

وای اره میدونم خیلیا خوششون نمیاد😁🥲

یه سریام که آدمو تفی میکنن🥴

حالا فک کن من مدل همسرتفامیلاشاز جمع بودن انرژی میگیرم اونوقت افتادم تو یه خانواده ک ،،دوربرم همه م ...

🫣😆😆😆بیا جامونو عوض کنیم🤣🤣😂

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉