2777
2789
عنوان

اونآیی که خواهراشون ازدواج کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 98 پست
دوس ندارم از خانواده شوهرش پیدا کنم کسی و

نه لزوما از خانوادش. 

ممکنه تو مسیر زندگی خواهرت باهاش آشنا بشی یا همو ببینید. 

ممکنه دارین میرین خونه ی خواهرت اونجا ببینین همو. یا از همسایه هاشون باشن. یا حتی از آشناهاشون. همکارهاشون و........ 

یا ممکنه برنامه سفر دارین حالا یه جایی که به واسطه دامادتون بوده رفتین اونجا سرراه هم قرار بگیرید. 

اینها را من همه را از نزدیک دیدم که بهت میگم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه نیستم. ولی دیگه چیکار کنم؟یه مدته زیاد از خودم استوزی میذارم نه هرعکسی، عکسایی که خوبن. درحد لایک ...

عزیزم تو محل کار 

مسیر کار کلاس بیرون 

آدم واقعی پیدا کن 

به وقتش میاد ایمان داشته باش 

عزیزم تو محل کار مسیر کار کلاس بیرون آدم واقعی پیدا کن به وقتش میاد ایمان داشته باش

حس میکنم این چیزا از من دوره. دلم گرفته ، من فقط شدم تماشاگر تعریف و تجمید از شوهرش هموناییم که واسم گفتن اصلا به چشم خونوادم نیومدن و دائم با این مقایسه شدن

حس میکنم این چیزا از من دوره. دلم گرفته ، من فقط شدم تماشاگر تعریف و تجمید از شوهرش هموناییم که واسم ...

سعی کن شاد زندگی کنی 

با خواهرهات روابطتو بهتر کن 

بلاخره اونها بزرگتر بودن و ازدواج کردن 

نوبت شما هم میرسه به لطف خدا 

چنان زندگی کن 

که چهار تا متاهل بگن خوش به حال تو 

سعی کن شاد زندگی کنی با خواهرهات روابطتو بهتر کن بلاخره اونها بزرگتر بودن و ازدواج کردن نوبت شما هم ...

دلم میخواد اینجوری زندگی کنم ولی تو دلم پر از حسرته ، حالم بد میشه فک میکنم مسافرت میره با شوهرش دوتایی ، منم سنم کم نیس دیگه ولی موندم خونه بابام کار درستیم واسم پیدا نشد باید التماس یک ذره پول و کنم. حالم خیلی بده. چجوری اخه وانمود کنم شادم وقتی از درون خالیم

دلم میخواد اینجوری زندگی کنم ولی تو دلم پر از حسرته ، حالم بد میشه فک میکنم مسافرت میره با شوهرش دوت ...

باید مقایسه را از خودت دور کنی 

خواهرته براش خوشحالی و شادی بخواه 

خداوند انرژیش بهت بر میگردونه 

شوهر خواهرم همش منو یا خواهر زاده اش مقایسه میکرد 

می‌گفت اپن ازدواج کرد تو نکردی 

هی میگفت 

منم تحت فشار روحی قرار گرفتم ندونسته حماقت کردم با آدم اشتباهی ازدواج کردم 

بعد نه سال جدا شدم 

سالها مجرد موندم 

دوباره ازدواج کردم 

الان تازگی ها تو سی و نه سالگی بچم بدنیا اومد 

باید مقایسه را از خودت دور کنی خواهرته براش خوشحالی و شادی بخواه خداوند انرژیش بهت بر میگردونه شوهر ...

باور کنم دلم میخواد مقایسه نکنم ، ولی میبینم انگار فقط واسه من نمیشه، من واسه خودم ناراحتم . مبارکت باشه عزیزم . باورت میشه دیگه شوهر هیجی دغدغه سن بچه دار شدن دارم؟گریم میگیره میگم خب تهش چی لابد همه چی واسم قفله

پس چرا من اینجوری فک نمیکنم؟از نظر خودم سنم گذشته یا دیگه آخراشه واسه ازدواج

نه گلم اینجوری نیست 

به نظرم تمرکزت بگذار روی پیشرفتت

مستقل شو 

به جای نشستن تو خونه و دیدن و فکر کردن به زندگی دیگران 

زندگی متاهلی کلی داستان ناراحت کننده داره 

البته امیدوارم خواهران خیلی خوشبخت بشن و شما خوشبخت تر