2777
2789
عنوان

اونآیی که خواهراشون ازدواج کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 98 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه گلم اینجوری نیست به نظرم تمرکزت بگذار روی پیشرفتتمستقل شو به جای نشستن تو خونه و دیدن و فکر کردن ...

از خیلیا شنیدم، ولی میدونی اونی که مجرده به اینا فک نمیکنه ، در ظاهر ردابط عاشقانه میبینه ازادی های زیاد میبینه ولی میگه من هیچی پس حتما از چیز نهمی عقبم

خواهر من ۴سال از من کوچیکتر ۱۹ سالگی ازدواج کرد و من ۳۳سالگی مگه شوهر چیه آدم اعتماد به نفسش بیاد پا ...

وای خوش ب حالت که انقدر محکمی. وقتی خواهرت ازدواج کرد و شوهرش میومد و میرفت و اینا تو اصلا تو دلت ناراحت نبوری که تو تنهایی؟

از خیلیا شنیدم، ولی میدونی اونی که مجرده به اینا فک نمیکنه ، در ظاهر ردابط عاشقانه میبینه ازادی های ...

دقیقا همینطوره 

آدم وقتی از خواسته اش فاصله داره فکر می‌کنه خیلی نشدنی 

بعد که بدستش آوردی میبینی چقدر راه داشتی هنوز 

از خواهرم ۴ سال بزرگترم اون یه بچه هم داره من همچنان مجرد😂

والا چه خانواده هتی خوبی دارید شما، خونواده من اجازه نمیدادن صحبت ازدواجم پیش بیاد میگفتن خواهرت نباید ناراحت بشه ، نمیدونی چیکار میکرد ۱بار او فامیل حرف ازدواج من شد ۱ماه من و بلاک کرد و تو خونه هیج حرفی نمیزد باهام. الان که شوهر کرده فاز مهربونی و ایشالا گفتن ازدواجمو برداشته که حقیقتا متنفرم از این فازی که برداشته که حالا الان به منم میبینه

دقیقا همینطوره آدم وقتی از خواسته اش فاصله داره فکر می‌کنه خیلی نشدنی بعد که بدستش آوردی میبینی چقدر ...

باورت نمیشه ،اما از خودم خیلی دور میبینمش😭 هی سعی میکنم انرژی منفی ندم ولی روحیم خرابه

والا چه خانواده هتی خوبی دارید شما، خونواده من اجازه نمیدادن صحبت ازدواجم پیش بیاد میگفتن خواهرت نبا ...

عزیزم هرکسی یه قسمتی داره شاید قسمت ماهم اینجوری 

منم خانوادم مخالف بودن چون من بزرگتر بودم گفتم من ناراحت نمیشم شاید من بخوام کلا مجرد بمونم خواهرم که نباید به پای من بسوزه

به نام خدایی که دو چشمکی مکی🥲
عزیزم هرکسی یه قسمتی داره شاید قسمت ماهم اینجوری منم خانوادم مخالف بودن چون من بزرگتر بودم گفتم من ن ...

کاش خواهر منم خودخواه نبود من و پاسوز نمیکرد.خواهرت خیلی خوش شانسه. خواهر من تو فامیل حرف میزدن ۱ماه بلاکم میکرد تو خونه یک کلمه حرف نمیزد باهام. کلا به من ندید چیزی و الان حالم به هم میخوره از فاز خیرخواه ازدواجی که واسم برداشته

کاش خواهر منم خودخواه نبود من و پاسوز نمیکرد.خواهرت خیلی خوش شانسه. خواهر من تو فامیل حرف میزدن ۱ماه ...

مطمئن باش دوست داره و نگرانته 

ولی حس بدیه خواهر کوچیکترتو بخوان ولی تورو نه منم اگه ناراحت نشدم بخاطر این بود تازه طلاق گرفته بودم وگرنه آدم ناراحت میشه حس بدی میگیره

دوتا خواهرین بزرگه ازدواج‌کرده وتو انقد ناراحتی ،من‌خواهرم دوسال ازم بزرگتره وقتی ازدواج‌کرد دوتا بچش دنیا اومدن من بعد که بچه دومش یک سال داشت عقد کردم تازه،قبل عقدم از نگه داری بچه هاش نهایت لذتو بردم ارومشون کردم وگاهی جیغشون دراوردم و تو مجردی دوتامون خواستگار داشتیم من یدونه بود که خودم گفتم هرچی پدر ومادرم بگن اونام گفتن نه منم برام مهم نبود واقعیتش ولی هیچوقت خواهرمو مقصر ندیدم و الانم خواهرم جونشو میذاره واسه پسر من ،دل ابجیتو نشکن هیچوقت دلتو صاف کن انشالله درست میشه 

مطمئن باش دوست داره و نگرانته ولی حس بدیه خواهر کوچیکترتو بخوان ولی تورو نه منم اگه ناراحت نشدم بخاط ...

بدم میاد اون واسه ازدواجم الان یهو خیرخواه باشه چی عوض شده که الان به منم میبینه؟

دوس داشتنش برای خودش باشه من پاسوز اون شدم دوست داشتن و انصاف اینه واقعا؟برای من کسی نیاد تا ۴۰سالگی تنها بپوسم خواهرم میاد بگه دستت درد نکنه؟نه ۴تا نیش و کنایه ام میزنه و اوت بچه و زندگیشو داره منم که موندم بی هیچی

دوتا خواهرین بزرگه ازدواج‌کرده وتو انقد ناراحتی ،من‌خواهرم دوسال ازم بزرگتره وقتی ازدواج‌کرد دوتا بچ ...

من دلشو نشکستم اون دل من و شکسته . الانم عین خیالش نیست که من مجردم و ممکنه دیگه برام مورد خوبی نیاد. شوهرشو گرفته دستش بسشه شوهر داره دیگه . منم تو تنهاییم بپوسم مهم نیس مهم این بود اون ناراحت نشه از چیزی

بدم میاد اون واسه ازدواجم الان یهو خیرخواه باشه چی عوض شده که الان به منم میبینه؟دوس داشتنش برای خود ...

چندسالته عزیزم بخدا وقتی قسمت نباشه ربطی به چیزا نداره