2777
2789
عنوان

هیچکس اندازه من از مادرشوهرش متنفر نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 18045 بازدید | 285 پست
میگن آق والدین میشینن و برکت از زندگی می‌ره ترسناک نیست هر چی بشه میگن برای اینه دعای مادر نیست آق ک ...

البته عاق فرزند هم داریم ولی خب عاق کردن الکی نیست خدا که عقده نداره هرکی الکی نفرین کنه بگه باشه چشم خدا هم طرف حق رو میگیره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
البته عاق فرزند هم داریم ولی خب عاق کردن الکی نیست خدا که عقده نداره هرکی الکی نفرین کنه بگه باشه چش ...

چ می‌دونم 

ب ما هر چی میشه مشکل پیش میاد میگن چون با مادرش رابطه ندارید البته رابطه داریم مختصر ک آسیب بیشتر نبینیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ می‌دونم ب ما هر چی میشه مشکل پیش میاد میگن چون با مادرش رابطه ندارید البته رابطه داریم مختصر ک آسی ...

الان کیه که مشکل نداشته باشه اینا هم که این حرفارو میزنن میخوان بهتون الکی عذاب وجدان بدن یا حس میکنن باید حتما نصیحت  کنن خودشون باشن خیلی ازین کمتراشو تحمل نمیکنن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

الهی نسل هر چی مادرشوهر بد و عروس بد هست منقرض بشه 

بخدا خودم یه مادرشوهری دارم دهنمو سرویس کرده 

یعنی وقتی یاد کاراش. میفتم 

میگم چجوری موندم بینشون 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

من من من

جای من باشی چی میگی تو قطع رابطه ای راحت. من بلاها سرم آوردن شب عروسیمو بهم زدن اووو تهمت ها زدن با دامادشون هستم دختر باردار شدم دیدنم نیومدن برام دعا میگیرن حالم بد باشه. اگر نریم یا زنگ نرنم میان جلو در داد دعوا آبروریزی اکر دعوت نکنم بدتر زجرمیدن. میرن جلو در پدر مادرم زجرشون میدن آبرو میبرن

جای من بودید چیکار میکردید من بدی دیدم خوبی کردم

من هر لحظه دارم مادرشوهرمو واگذار ميكنم به خدا تنفرررررر من بيش از حد هست ما تو يه ساختمونيم چ بلاها ك سرم نمياره با حرفاش شوهرم ميميره بزاش

خدایا سپاسگزارم ک منو میبینی و کمکم میکنی 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
واااااا واااا من عرضه نداشتن و ندارم بمن سیلی بزنت تا خاندانشو نابود کنم

پس مظلوم نیستی وقتی میتونی خاندان مردم رو نابود کنی که کردی شکایت هم کردی 

فکر کنم خوب از پس هم برمیاید 

خیلیا هستن شکایتم نکردن شاید قطع رابطه کرده باشن 

اسی راست و حسینی بگو چرا انقدر باهات دشمنی دارن؟ نمیگم تو کاری کردیا ولی علت نفرت اونا از تو هم نمیت ...

علتش فقط و فقط حسادتشون میتونه باشه. هممون عروسیم. و ب عینا مورد حسادت بیش از حد مادرشوهر و خاهر شوهرم واقع شدیم. همه بدیهاشونم از همین حسادت نشات میگیره...

عزیزم این شوهرت که باعث شده اینجور بهت بی احترامی بشه مشخصه اون طور به این روز انداخته کمی از خشمت ک ...

این درمورد زندگی شماصدق میکنه.وقت ی شوهرخودش ذات خانوادش روبشناسه وبدخواهی هاشون برای زن وزندگیش ببینه خودش قطع رابطه میکنه.مثل شوهرمن خودش همه خانوادشو بلاک کرده وبه منم گفت حق ارتباط نداری بسه هرچی تحملشون کردیم.ازوقتی کات کردیم خیلی بهم نزدیک شدیم اتفاقا

ب منم تهمت هرزگی زدن شوهرم پشتم وایستاد الان همون منو قطع رابطه کرده ازشون سه ساله اونا میگن من بااااید برم ب پاشون بیوفتم منو ببخشن شوهرم میگ کور خوندن ارزشتو نمیارم پایین اونا باید ب پای تو بیوفتن عذرخواهی کنن

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
این درمورد زندگی شماصدق میکنه.وقت ی شوهرخودش ذات خانوادش روبشناسه وبدخواهی هاشون برای زن وزندگیش ببی ...

شوهر منم بدی خانوادشو دید منو قطع رابطه کرد باهاشون سه ساله ارامش دارع زندگیم شوهرم خودش نمیخواد پاشون ب زندگیم باز بشه اونا با اینک تهمت هرزگی زدن میگن من باید برم ب پاشون بیوفتم ولی شوهرم میگ ن اصلا ارزشتو نمیارم پایبن

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …