ماتیلدا70 مدیر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 3199 عنوان اینقدر خورده ک داره بالا میاره منم بیتوجه بهش اومدم تو اتاق | مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 26 پست هر شب ببخشیدا مشروب میخوره امشب صدام زد بیا ک حالم بده ی پلاستیک تحویلش دادم گفتم تو این بالا بیار اومدم تو اتاق بخش محل ندادم بدم میاد هر شب هر شب دیروز | 22:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماتیلدا70 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 3199 عزیزم بهتر نیست باهاش صحبت کنی ببینی دلیل این کارش چیه کاری ب جنبه ی دینیش ندارم بدنش نابود میشه ک ه ... واقعا دیگه خسته شدم همیشه راننده بود حقوقمون عالی بود .با دوست و رفیق نبود بخاطر خطر جاده شغلش عوض کرد اومد با دوستاش تو تعمیرگاه الان داره از موقعیت سو استفاده میکنه هر شب میشینن میخورن
shaahrzad عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 727 واقعا دیگه خسته شدم همیشه راننده بود حقوقمون عالی بود .با دوست و رفیق نبود بخاطر خطر جاده شغلش عوض ک ... عزیزم میفهمم خیلی بده از کسی حرف شنوی نداره؟ نمیشه مثلا بگی شبا میترسم یا برنامه سینما یا فیلم دیدن تو خونه اینارو بزاری ک زود بیاد خونه؟
ماتیلدا70 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 3199 عزیزم میفهمم خیلی بده از کسی حرف شنوی نداره؟ نمیشه مثلا بگی شبا میترسم یا برنامه سینما یا فیلم دیدن ... میگه در کنار کارمون میخوریم مثلا من بهش بگم چرا ساعت هشت نمیای میگه دور کارم نمیشه زود بیام ک متاسفانه همشون همینجورن
shaahrzad عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 727 میگه در کنار کارمون میخوریم مثلا من بهش بگم چرا ساعت هشت نمیای میگه دور کارم نمیشه زود بیام ک متاسفا ... عزیزم متاسفم 😔 بقیه ی دوستاشم مجردن؟
shaahrzad عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 727 آره همشون اگ همسرای اونا هم مشکلی دارن ی فکری کنید همگی آخه اینطور ک نمیشه
ماتیلدا70 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 3199 اگ همسرای اونا هم مشکلی دارن ی فکری کنید همگی آخه اینطور ک نمیشه دوتاشون خیلی مذهبین حتی نمیدونن شوهرشون بو مشروب میدن
ماتیلدا70 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 3199 اگ همسرای اونا هم مشکلی دارن ی فکری کنید همگی آخه اینطور ک نمیشه شوهرم منو در جریان میزاره میگه دروغ نمیخوام بگم ولی میگه تا خانمهای اونا ندونن وگرنه زندگیاشون به هم میخوره
تیرامیسوکیک عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 617 کره بده بخوره .بره زیر اب سرد ابلیمو .چی میخوره؟ تازه فهمیدم میگن طرف به کره خوری افتاده منظورشون اینه؟ 𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶𝗰𝗸 𝘆𝗼𝘂 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗵𝗲𝗮𝗱 𝘁𝗼 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝘁𝗼𝗲𝘀/𝗔𝗻𝗱 𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗺𝗼𝘃𝗲 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘁𝗵𝗲 𝗯𝗲𝗱 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲 𝗳𝗹𝗼 قفلی این روزا ...
shaahrzad عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 727 شوهرم منو در جریان میزاره میگه دروغ نمیخوام بگم ولی میگه تا خانمهای اونا ندونن وگرنه زندگیاشون به ه ... نمیدونم چی بهت بگم دختر خوب حداقل باهاش حرف هرشب نخوره الکلی میشه کلی ضرر داره براش
گوگولیتونمم عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 4198 تازه فهمیدم میگن طرف به کره خوری افتاده منظورشون اینه؟ آره😂😂