2777
2789
عنوان

پیامای پدرشوهرم به شوهرم راجب من قلبمو به دردآورد

| مشاهده متن کامل بحث + 7245 بازدید | 187 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره یه دونه عجووووزه.دنیارو همون ب هم ریخته

این پیام هارا بفرست برای شوهر خواهر شوهرت،بفرست برای فامیل شوهرش. بگو از نظر اینا زن نا محرم هست،شنا هم همینجور باشین.چون خودشون میگن فقط مادرشون ملکه است

این پیام هارا بفرست برای شوهر خواهر شوهرت،بفرست برای فامیل شوهرش. بگو از نظر اینا زن نا محرم هست،شنا ...

یه شر بزرگ درست میشه

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
فک کردم بچه ای ولی واقعا ساده ای این زندگی زندگی نمیشه مگر اینکه شوهرت رو بکشی سمت خودتت و در نهایت ...

اصلا نمیشه قط ارتباط کرد

شوهرم خیلی مادریه خیلیییییی و باسیاست و جادوگر.مث این شخصیت های توی فیلمای ترکیه.حسود زیرک شیطان اما درظاهرفرشته.جوری ک خدا و پیامبرا رو فحش میده.اماهرکی ببینه میگه زن مومنیه

شوهرم نمیفهمه‌بااینکه ازم۱۳ سال بزرگتره

اصلا بهش گفتی پیامارو خونددی؟ مهریه نداری حداقل حق و حقوقت رو گرفتی یا اونم نه؟

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
چجوری خب.بلدنیستم.خانوادمم ازم دورن

کم کم شروع کن خرج کردن 

آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد، ای وطن عزیزم🇮🇷♥مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفرج ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون .امام حسین (علیه السلام) خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها.کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر

این پیام هارا بفرست برای شوهر خواهر شوهرت،بفرست برای فامیل شوهرش. بگو از نظر اینا زن نا محرم هست،شنا ...

من قصدزندگی دارم ب ای همین کوتاه میام.من اگر جرقه بزنم انفجاره مث انتحاری می‌مونن.من خیلی مراعات کردم ک زندگیمو ب چالش نکشن.اینااگه کلامی بگم راست میان منو میخورن و راحت باشوهرساده ای ک دارم زندگیمو خراب میکنن

خیلی هم منو زندگیمو طلسم و جادو میکنن..موندم چیکارکنمجادوه ک شوهر عشقم نسبت ب من بدبین شده.اونم همچی ...

سوره بقره دان کن هر روز پلی کن .نماز سر وقت و قرآن و آیه الکرسی بخون تو خونه همیشه 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
اصلا نمیشه قط ارتباط کردشوهرم خیلی مادریه خیلیییییی و باسیاست و جادوگر.مث این شخصیت های توی فیلمای ت ...

حالا نکه یه دفعه قطع ارتباط 

با محبت خرش کن 

خرج بتراش براش مثلا بگو پول بده موهامو رنگ کنم خوشگل تر شم برات 

کاربری دست 98348نفره