2777
2789
عنوان

کاش شوهر همسایه روبرویی واسه من بود

| مشاهده متن کامل بحث + 17511 بازدید | 505 پست
خانوم های زشت تاپیک همه تون این استارتر خوشگل رو گزارش بزنید تاپیکش بیشتر از این بمونه زیباییش چشم م ...

آره والله به من که کمک نکردن تاپیکم بترکه بهتره 

همه با خانمه همزاد پنداری کردن انگار شرایطشون مشابه اونه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان پف پلک اون خانوم یا کاپشنش شد ایراد ؟؟؟ متاسفم واسه طرز فکرت . خدا ب دله آدما نگاه می‌کنه درست ...

موهاش مشکی وساده این از همه بدتره😅

چی فکر کرده استاتر من که موهام مشکی وسادس یعنی بدم😂فک کنم بقیه موهاشون مشکی اکلیل داره

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

واسه من قیافه اولویته دوست ندارم مردهایی که زشتن یا تیپ واستایلشون خزه بیاد آویزونم بشه دوست دارم حد ...

وقتی اولویت خودت قیافست دیگه چند سال دیگه باید منتظر باشی با ی آقای خوشتیپ و قد بلند و جذاب تو دادگاه و اینور اونور باشی ....

توکه خوشگلی چرا سوختی ؟ازروی کامنتت مشخصه ظاهرت چه جوریه

برو بابا تو چقدر داغونی که به پف چشم زن همسایه حسودی میکنی از اونایی که میفتن دنبالت هم تیپ و استایلت مشخصه.خلایق هرچی لایق میتونی کباب شی از حسادت 

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
کو ببینمت عکس بده سیندرلا

عزیزم بالا نوشته تقصیر ماست بهش کمک نکردیم🥹باید کمکش میکردیم 😂😂😂

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید
خانوم های زشت تاپیک همه تون این استارتر خوشگل رو گزارش بزنید تاپیکش بیشتر از این بمونه زیباییش چشم م ...

یه استارتر نوجوان جوگیر کمتر از یه روزه عضو شده 

همه رو سرکار گذاشته 

گزارش بزنیم پاک بشه که با قصه تازه بیاد؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه