2777
2789
عنوان

به نظرتون دوست نداشتن دلیله واسه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 22 پست
از قدیم گفتن.از دل برود هر آنکه از دیده رود

به نظرم دلیل خوبی نیست 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا به همین خاطر در عقد جدا شدم، اصلا اصلا اصلا بهش علاقه نداشتم حس نداشتم، خوشحالم از این بابت، ب ...

به نظرت اینا دلایل خوبی هست واسه اینکه از چشمم افتاده ؟

دروغ زیاد گفت بهم 

پنهان کاری میکرد ازم بعدا می‌فهمیدم 

رفتار های بدی که داره بی مورد دوست داره بحث کنه 

جر و بحث و... سر حرف هاش نمی‌مونه 

غذا زیاد میخوره چاق شده از. ریخت و قیافه افتاده 

اضافه وزن گرفته و روی توانایی جن.سی هم اثر گذاشته 

و عملا از کار افتاده ، تنبل هستش دوست نداره پیشرفت 

کنه میگه یه کار آسون باشه من بخورم بخوابم کار نکنم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

خوب چون از هم دور هستید کنار هم باشید مهرش به دلت میوفته اگه ازدواجت به خواست خودت بوده و اجباری نبو ...

آره به خواست خودم بوده ولی بعد عقد خیلی عوض شد خیلی 

اصلا انگار خرش از پل گذشت 

به نظرت اینا دلایل خوبی هست واسه اینکه از چشمم افتاده ؟دروغ زیاد گفت بهم پنهان کاری میکرد ازم بعدا م ...

دقیق انگار شوهر قبلی منو توصیف کردی، دروغگو بود به شدت، اصلا به پیشرفت و زندگی محل نمی‌داد، اینا باعث شد بیشتر ازش زده بشم و واقعا شانس بزرگم جدایی از اون بود 

دقیق انگار شوهر قبلی منو توصیف کردی، دروغگو بود به شدت، اصلا به پیشرفت و زندگی محل نمی‌داد، اینا باع ...

شکم داره اندازه چی بگم بهت 

اصلا رعایت نمیکنه اصلا 

فقط میخوره میخوره می‌خوابه 

بعدشم میگه یه کار راحت باشه فقط 

زیاد زحمت نکشم 

دروغ زیاد گفت بهم پنهان کاری میکرد ازم بعدا می‌فهمیدم رفتار های بدی که داره بی مورد دوست داره بحث کن ...

عزیز اگه عاشقشم بودی هر کدوم از اینا که گفتی اگه تا قبل ازدواج حل نشه پیر و کورت می‌کنه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.