2777
2789
عنوان

رفتم بدنسازی ثبتنام کنم ولی به خاطر رنگ و لعاب بدنم پشیمون شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 79 پست

اسی ممکنه کبدت چرب باشه که جوش و لک داره بدنت و تیرس

اگر این باشه با رژیم خیلی خیلی بهتر میشه

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فدات شم عزیزم خیلی مهربونی خیلی حرفات کمکم کرد ایشالا همیشه سرحال و تندرست باشی گلم کاش منم مثل شما ...

خوشگله فکر کردی به من نمیگفتن؟

اصلا واسه چی شروع کردم به باشگاه رفتن ؟

واسه اینکه از شدت توهینا و تحقیر شدنا سر چاقی و سیاهی افسردگی شدید گرفته بودم 

جایی نبود که نرم و اونجا بخاطر اینکه زشتم و سیاهم گریم نندازن و دنبال دستشویی نگردم که برم توش بشینم و گریه کنم که کسی اشکمو نبینه این اواخر رسما خونه نشین شدممم

ولی الان ببخشیدا ولی هر بار که کسی چیزی بگه تو دلم میگم ک.ص ننش بابا هرچی میخواد بگه 

بنظرم رها کن اطرافیانو

چیزایی که دوست داری بپوش 

رنگهایی که دلت میخواسته امتحان کنی و نکردی رو امتحان کن 

کارایی بکن که فکر میکنی زشت ترت میکنه ولی دلت میخواسته انجام بدی 

موهاتو مدلای مختلف درست کن و لذت ببر 

لباسا و استایلایی رو بزن که دوسشون داری نه بهت میان 

و درنهایت به خودت و بدنت اهمیت بده

من خودم نزدیک به 25 کیلو وزن کم کردم و الان آدم خوشحال تریم

پوست و بدن خوب رسیدگی میخواد اونا هم بخودشون رسیدن تا شدن اینجا نزن باشگاه برو حتما به پوست مو هم در ...

رسیدگی به پوست هزینه‌ زیادی میخواد منم ندارم متاسفانه بعد من فقط پوست صورتم نیست تمام بدنم درگیره

رسیدگی به پوست هزینه‌ زیادی میخواد منم ندارم متاسفانه بعد من فقط پوست صورتم نیست تمام بدنم درگیره

ببین واقعا میگم 

بدن خوبی داشته باشی 

و اون شادابی و نشاط رو حفظ کنی به همراه لبخند 

انقد رنگ پوست کم‌رنگ میشه که نگو 

واقعا میگم من بعد کاهش وزنم و درست شدن تقریبی بدنم 

همه میگن چقد ناز شدی کسی دیگه نمیگه چقد سیاهی 

تاثیر مو و بدن خوب نود درصد ماجراست 

واقعا پوست و چهره چندان هم مهم نیست.

خوشگله فکر کردی به من نمیگفتن؟اصلا واسه چی شروع کردم به باشگاه رفتن ؟واسه اینکه از شدت توهینا و تحقی ...

خداروشکر عزیزم الان بهتری 

خیلی ممنونم بابت راهنمایی های مفیدتون 

هزینه چندانی نمیخواد مصرف شیرینی جات مصنوعی تا حد امکان حذف کن.مصرف آب.میوه و سبزیجات به اندازه کافی

هر روز صورتت با آب ولرم رو به خنکی بشور

مرطوب کنند مناسب پوستت استفاده کن

میتونی از ماسک آب برنج یا خیار...آبلیمو و عسل هم استفاده کنی

سفیده تخم‌مرغ هم هفته ای دومرتبه کارسازه

سعی کن استرس نداشته باشی

در کل بری ورزش بعد از مدتی گل از گلت میشکفه

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

اگه واقعا اینه امیدوارم کبدم چرب باشه

با سونو مشخص میشه

درمانش با طب جدید رژیم کربوهیدرات و قند و شکر و ورزشی

با طب سنتی ولی دارو داره

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
ببین واقعا میگم بدن خوبی داشته باشی و اون شادابی و نشاط رو حفظ کنی به همراه لبخند انقد رنگ پوست کم‌ر ...

حق با شماست عزیزم 

من لاغرم به خاطر این رفتم باشگاه حجم بگیرم ولی متاسفانه اینجوری خورد تو ذوقم

حق با شماست عزیزم من لاغرم به خاطر این رفتم باشگاه حجم بگیرم ولی متاسفانه اینجوری خورد تو ذوقم

برو دخترررر تومیتونی و مطمئنم از پسش برمیای .

همین الانم مطمئنم از خیلیا که توهم دارن خدای عالمن و دافن خفن تررری

اینم شانس توعه 😐

من تو خوابگاه و باشگاه بین اون همه دختر یکنفر هم ندیدم پوستش کاملا  بدون لک و ترک باشه 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!