2777
2789
عنوان

من از استارتر تاپیک زنان شاغل هم بدترم 🫤🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 36922 بازدید | 451 پست
هرچی مرد خائن دیدم زنش شاغل بوده اصلا مردا دوس ندارن زنشون شاغل باشه منتها به خاطر پولش راضی میشن ...

خیانت ربطی به زن خانه دار و شاغل نداره اتفاقا مرد ترس قدرت گرفتن زنشو داره وقتی شاغل هست اما خانه دار میدونه تو خونه اس و هیچ وقت ممکن نیست پسش بزنه چون بی پول میشه پس هر کار دلش میخواد میکنه

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

اصلا چرا ادم باید کل زندگیشو بریزه وسط این سایت😐

این سایت هم مثل فضاهای دیگه یه ردپای مجازیه که نمیشه محوش کرد یعنی ۵ سال دیگه ۱۰ سال دیگه ممکنه بچه های ما بیان همینارو بخونن

اسی واقعا چرا باید اینهمه ادم از جز به جز زندگی تو خبر داشته باشن که حالا بخوان بزنن تو سرت یا قضاوتت کنن

چرا این چیزا تو تاپیکای خیلیای دیگه پیش نمیاد؟

خودمونیم که حاشیه میسازیم واسه خودمون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرچی هم خودتو ‌‌پاره کنی نمیتونی منو دلسرد کنی پس ادامه بده

این کاربر عقده دوباره تاپیک زده بین خانما شاغل و خانه دار تفرقه ایجاد کرده به منم توهین میکنه رسیدگی؟؟؟!

@niniyar_5   @niniyar_3   @niniyar_3    

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))

[QUOTE=364891818]😂😂😂اخ عزیزم نمیری از حسادت تو و خانوادت عددی نیستین توم گوهی نیستی ک راجب همه مردا نظر بدی هرچی ...[/QUOTE فعلا که تو.    داری از گوه شوهر من مبخوری هی زر می‌زنی 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
[QUOTE=364891639]دیدی ؟ تسلط و غرورو دیدی؟ دیدی همه تعریفشو کردن؟ من حداقل مشکل از خودمه میتونم خود ...

به نفرین کشیده شدی؟😂

عزیزم بپا هرچی برای من میخوای عاقبت دخترت مث خودت نشه🥰

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))
هرچی مرد خائن دیدم زنش شاغل بوده اصلا مردا دوس ندارن زنشون شاغل باشه منتها به خاطر پولش راضی میشن ...

خدا وکیلی چی میگی؟ من زن داداشم کارمنده داداشم جونش براش در میره خدا روشکر 12ساله ازدواج کردن مثل تاج زنشو گذاشته رو سرش اینم بگم از اول شاغل نبود بعد عروسی آزمون داد قبول شد

خواهشا بگو که زن نیستی و خودتو برده شوهر نمیبینی و با کاربری فیک اومدی

استارتر در چرخه انتقام از زندگی گیر کرده و میخواد با این سبک از زندگی به همسرش نشون بده چقدر قوی هست ...

آفرین جالب بود، نظرت درباره من چیه که هر وقت به موفقیت نزدیک میشم رها میکنم. کلا ترس از موفق شدن دارم. از کنکور بگیر تا چاپ کتاب تا ازدواج! کلا توی لوپ تو هیچی نمیشی مامانم گیر کردم. چطور باید در بیام ازش؟

[QUOTE=364891818]😂😂😂اخ عزیزم نمیری از حسادت تو و خانوادت عددی نیستین توم گوهی نیستی ک راجب همه مر ...

تو شوهرت خودش گوهه فعلا ک همون شوهر گوه و زد ب هیکلت بدبخت با این خیانتش براش بچه اوردی عن ی زن خرابم حسابت نکرد😂

خیانت ربطی به زن خانه دار و شاغل نداره اتفاقا مرد ترس قدرت گرفتن زنشو داره وقتی شاغل هست اما خانه دا ...

این ترس نیست ک مردو مانع میکنه این نیازه ک باعث خیانت میشه  زنای شاعل باهمین طرز فکر ک من بدون توام میتونم زندگی کنم  گند میزنن ب مردانگی شوهراشون 

اصلا چرا ادم باید کل زندگیشو بریزه وسط این سایت😐این سایت هم مثل فضاهای دیگه یه ردپای مجازیه که نمیش ...

من اشتباه کردم از زندگیم گفتم بعد میکن چرا با این کاربری از مشکلت نگفتی 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
به نفرین کشیده شدی؟😂عزیزم بپا هرچی برای من میخوای عاقبت دخترت مث خودت نشه🥰

عزیزم جسارتا سر این طناب را شما رها کنین...

مطمئنا هر دو فردا پشیمون میشین از این برخورداتون با هم ...

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

ولی عوضش من زنیو میشناسم که خانه دار بود همیشه قبل اومدن شوهرش حموم میرفت و آرایش میکرد چایی اقا اماده بود و چون کمر درد داشت جا برای آقاییش پهن بود ولی خیلی راحت در عرض چند ماه خیانت کرد و انداختش بیرون با یه چمدون

زنی که شاغله حداقل اگه همچین چیزی پیش بیاد میتونه از پس شوهرش بر بیاد ولی اونی که هیچ مهارتی نداره یا تحمل میکنه و یا منتظر سالی یه نیمچه سکه است

ضمنن شما کاره ای نیستی "باید"تعیین میکنی

تف به قوم‌پدری / لعنت به قوم مادری
[QUOTE=364891818]😂😂😂اخ عزیزم نمیری از حسادت تو و خانوادت عددی نیستین توم گوهی نیستی ک راجب همه مر ...

@niniyar_3   @niniyar_5   @niniyar_2