2777
2789
عنوان

من از استارتر تاپیک زنان شاغل هم بدترم 🫤🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 32087 بازدید | 451 پست

اسی باز خودتو درگیر مسائل حاشیه ای کردی

گلم مگه نمیگی لذت میبرم

پس اصلا به این هیت و حرفهای مفت توجه نکن 

ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ت‌را‌زعاقل‌گهی‌نادان‌ت‌ر‌ازنادانـے... ღ

مردی که خیانت کنه مرد نیست نرهخودتو گول میزنی عزیزم ؟ مردی ک محل نده سگش میرزه ب اونی ک خیانت کرد هم ...

قضاوت نکن که دنیا دقیقا توی اون موقعیت قرارت میده تا ببینی فقط ادعا بودی نه چیزی بیشتر 

19، 29، 16

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینقدم خیانت شوهرش و نکوبید

تو سرش خودش دلش خون

الانم وانمود میکنه بی تفاوت

میخواد با پول خرج کردن

و گشتن و خوردن و خوابیدن

از درداش کم کنه

خدا بهش آرامش روحی بده ان شاالله

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

آفرین جالب بود، نظرت درباره من چیه که هر وقت به موفقیت نزدیک میشم رها میکنم. کلا ترس از موفق شدن دار ...

شما تله های روانشناسی دارید 

دو حالت داره 

یا در کودکی هیچ‌مسئولیتی روی دوستون نبوده و دیگران بخاطر محبتی که داشتند اجازه نمی‌دادند یک کار رو حتی با اشتباه به پایان برسپنید، منظورم تا سن هفت سالگی هست 

و با اینکه بیش از اندازه سرزنش شدید 

احتمال کمالگرایی هم هست 

ممکنه خانواده از شما انتظار همیشه عالی بودن رو داشتند، و به مرور این تفکر بر شما غالب شده 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
دقیقا همچی اوکی بود تا وقتی ایشون تاپیک زد و سعی کرد عقاید خودش رو بکنه تو مغز دیگران خانم شاغل هم ف ...

تو تاپیک قبلی کم توهین نکردن البته

همینجا هم اول استارتر کاملا‌ محترمانه گفت اما با توهین بهش شروع کردن

تو شوهرت خودش گوهه فعلا ک همون شوهر گوه و زد ب هیکلت بدبخت با این خیانتش براش بچه اوردی عن ی زن خراب ...

دیگه واقعا داری زیاده روی میکنی طرف مقابلت زنه خیلی بیرحمانست این لقبارو براش به کار ببری حالا هرچقدم بحثتون بالا گرفته باشه

نگو اینجوری گناه داره منظوری نداره کلا دنبال حاشیه اس همیشه

غلط کرده ک منظوری نداره غلط میکنه الفاظی که مناسب خودش و خانوادشه رو ب من میده

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))
این ترس نیست ک مردو مانع میکنه این نیازه ک باعث خیانت میشه زنای شاعل باهمین طرز فکر ک من بدون توام ...

نه عزیزم نیاز برای دو نفره من یکیو میشناختم زن داشت هر شب رابطه داشت چند تا دوست دختر باهم هندل میکرد😐🤦🏻

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

تو شوهرت خودش گوهه فعلا ک همون شوهر گوه و زد ب هیکلت بدبخت با این خیانتش براش بچه اوردی عن ی زن خراب ...

@niniyar_5   این بی شخصیت رو جمع کنید 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
این ترس نیست ک مردو مانع میکنه این نیازه ک باعث خیانت میشه زنای شاعل باهمین طرز فکر ک من بدون توام ...

کاملا اشتباهه. وجدانا هر چی میاد تو ذهنتون تایپ نکنید هم به زن خانه دار خیانت شده هم زن شاغل تو هر دو مورد هم مرد مقصره چون کنترلی رو رفتارش نداره اینقد بابت خیانت زن رو مقصر جلوه ندین مرد اگه مرد باشه خیانت نمیکنه چه زنش شاغل با‌شه چه خانه دار

خواهشا بگو که زن نیستی و خودتو برده شوهر نمیبینی و با کاربری فیک اومدی

بالاخره باور کنی با نکنی همینه ک هست  زنای شاغل گند زدن ب تمام مردانگی شوهراشون  سر کار اعصابشون داغون میشه   با چک و قسط و وام طرف میشن  کلا زنانگی ندارن ک مرد هم دوسشون داشته باشه   البته اره باید ب شغلشون ادامه بدن چون روزی ب دردشون میخوره بعد از طلاق

دیگه واقعا داری زیاده روی میکنی طرف مقابلت زنه خیلی بیرحمانست این لقبارو براش به کار ببری حالا هرچقد ...

زن خراب اونو میگم ک باهاش خیانت کرد 

بقیه حرفامن حق بود توهین نبود

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))
غلط کرده ک منظوری نداره غلط میکنه الفاظی که مناسب خودش و خانوادشه رو ب من میده

@niniyar_5   ملاحظه کنید

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
@niniyar_5 این بی شخصیت رو جمع کنید

اخییییی حقیقت تلخ بود😂بی شخصیت جد و ابادته