2777
2789
عنوان

من از استارتر تاپیک زنان شاغل هم بدترم 🫤🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 41546 بازدید | 451 پست
عزیزم من حقیقتو دارم میگم به خداایشون انقدر دل شکسته که اخه توهم داره همه بهش حسادت میکنن اخه زندگیش ...

یه نگاه به تاپیک هات کردم همه چیز دستم اومد 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
استارتر درکت نمیکنم!!! قبلا یه جا گفتی پیش تراپیست میری، از یه طرف میری تراپی از یه طرف میای اینجا ب ...

استارتر در چرخه انتقام از زندگی گیر کرده 

و میخواد با این سبک از زندگی به همسرش نشون بده چقدر قوی هست و همچنین به اطرافیانش نشون بده که مثلاً زندگی خوبی داره 

اغراق آمیز و افراطی داره کار های معمولی رو انجام میده 

نکته جالب اینجاست 

شاید همه ما به نوعی در این حالت گیر کرده باشیم و متوجه نشیم 

بنظرم همه مون میتونیم روی سبک زندگیمون تفکر کنیم 

برای من جالب بود این تاپیک

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😐از حرف اون کاربر عجیب تر همین استارتر هست که با وجود خیانت دیدن تو زندگی مونده

حالا منکه در جریان زندگی این خانم نیستم 

ولی خیلی زشته یکی داره یه موضوعی و مطرح می کنه 

یه نخاله بی عقل اون وسط نظر چرت بده 

استارتر در چرخه انتقام از زندگی گیر کرده و میخواد با این سبک از زندگی به همسرش نشون بده چقدر قوی هست ...

شما تحلیل جالبی داشتین...

روانشناسی خوندین؟

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

عزیزم این برای من پیش نمیاد به کوری چشم شماولی این پیشنهاد و بذار برای خیانت بعدی شوهرت … چقدر حقیر ...

به جنبفر خیانت شد تو که دیگه کلا عددی نیستی از هیچ مردی آنقدر مطمئن نباش 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
دقیقا حسرت مبخورن همونطور که چالش ناشناس گفته بودن اره همین شوهر خیانتکار هم برا اونی که شوهرش آدم ح ...

من غلط بکنم😐🤦🏻

قضاوت نمیکنما منم ممکنه شوهرم اگه خیانت کنه ببخشمش بنا بر شرایط خاص 

ولی حسرت عمرا 

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

یه نگاه به تاپیک هات کردم همه چیز دستم اومد

دیدی ؟ تسلط و غرورو دیدی؟ 

دیدی همه تعریفشو کردن؟ من حداقل مشکل از خودمه میتونم خودمو درست کنم تو چی؟ ی شوهر هول با ی بچه؟!

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))

هرچی مرد خائن دیدم زنش شاغل بوده  اصلا مردا دوس ندارن زنشون شاغل باشه منتها به خاطر پولش  راضی میشن زنشون بره بیرون بین چنتا مرد کار کنه اینجوری کم کم غیرتشو از دست میده و احساس عجز میکنه برای بدست اوردن عزت نفس دوباره میره خیانت میکنه  زن باید خانه دار بباشه بشینه ب خونه زندگیش برسه شوهرش اومد درو براش باز کنه  و شوهره هم  بدونه ک  ب ی دردی میخورع و یکی هست ک هنوز ازش حساب میبره   اما خب یک عده مجبورن کار کنن چون شوهراشون به پولشون نیاز دارن 

😂😂😂اخ عزیزم نمیری از حسادت

تو و خانوادت عددی نیستین

توم گوهی نیستی ک راجب همه مردا نظر بدی هرچی هیچی نمیگم زیادی میخوری

💚تنها توکلم به خدا و بعد از خدا به خودشه💛‌🛑دیگ قول میدم بحث نکنم 🙂چون کاربری قبلیمو بخاطر دعوا با ی کاربر بی فرهنگ ب چخ دادم و میرسیم ب جمله معروف ((جواب ابلهان خاموشیست)) از دوستای نی نی سایتیم معذرت میخوام چون مجبور بودم بگم حوصله بحث ندارم😘🧡👈🏻 (((توجه کن تویی که توهین میکنی تو ی مادر هشت پایه 🐙🦑 پدر کوسه ای🐋)))

این کاربر عقده دوباره تاپیک زده بین خانما شاغل و خانه دار تفرقه ایجاد کرده به منم توهین میکنه رسیدگی؟؟؟!

@niniyar_5   @niniyar_3   @niniyar_2    

[QUOTE=364891639]دیدی ؟ تسلط و غرورو دیدی؟  دیدی همه تعریفشو کردن؟ من حداقل مشکل از خودمه میتونم خودمو درست کنم ...[/QUOTE روزگار همه چیز‌و نشون میده 

هرچی مرد خائن دیدم زنش شاغل بوده اصلا مردا دوس ندارن زنشون شاغل باشه منتها به خاطر پولش راضی میشن ...

حداقل هزار کیس نشونتون میدم که خانم خانه دار بوده 

در بحث خیانت خیلی عوامل شناختی دخیل هستند

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌