2777
2789
عنوان

من از استارتر تاپیک زنان شاغل هم بدترم 🫤🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 36867 بازدید | 451 پست
سبک زندگیت ی سبک زندگی آدم پولداراس

دقیقا همینطوره 

تو این کاربری دقیقا همینطوره😉

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

کاش تاپیک شاغل خانه دار متوقف شه

تا کی قراره راجع به سبک زندگی بقیه نظر بدیم

هر کس هرجور دوست داره و مصلحتشه زندگی میکنه

یا اینکه تاپیک میزنن حقوقتون چقدره

حقوق شوهرتون و ننه باباتون چقدره

تا کی قراره این سوالای کاملا شخصی پرسیده بشه

چرا دید جهان سومی ما ایرانیا متوقف نمیشه؟؟؟ 

منظورم به تاپیک شما نبود عزیزم کلی گفتم❤️

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون مثل شما تو رفاه نیستم ازت بدم میاد حسود هم خودتی😅. 

من همیشه درحال بدو بدو تمیز کاری درس بچها ووووو 

نمیتونم شاغل باشم  بیرون خونه نمیتونم بمونم اگه چهاربار پشت سر هم برم بازار تا یک ماه دوست ندارم از خونه بزنم بیرون 

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

کاش تاپیک شاغل خانه دار متوقف شهتا کی قراره راجع به سبک زندگی بقیه نظر بدیمهر کس هرجور دوست داره و م ...

منم دوست ندارم همش باعث توهین و ناراحتی هست 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
منم دوست ندارم همش باعث توهین و ناراحتی هست

چقدر کاربری بخاطر همین مسائل و توهینایی که به هم کردن ترکید

چقدر کاربری بخاطر همین مسائل و توهینایی که به هم کردن ترکید

منم نزدیک هست که بترکم الان یه کاربر عصبانیم کرد اما باز الان خونسرد شدم حیف کاربری هقت سالم هست

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

من یه بار تو تاپیکی گفتم داداشم زن خانه دار میخواد گروهی ریختن سرم که تو داداشت دنبال سرکوب خانم هاست از زن مستقل میترسه و فلان. گفتم اون یکی زن داداشم خونه داره شوهرش خونه و ماشین زده به اسمش خب اگه از مستقل شدنش ترس داشت براش خونه مستقل نمی‌گرفت آخرش گفت پس حتما بی عرضه ست که کار نمیکنه یعنی هر چی بگی یه چیزی دیگه واسه خوردن پیدا میکنن😒

منم نزدیک هست که بترکم الان یه کاربر عصبانیم کرد اما باز الان خونسرد شدم حیف کاربری هقت سالم هست

هر وقت دیدی عصبانی شدی زود تاپیک رو قفل کن حیف کاربریته

خانه دار بودن یا شاغل بودن هیچکس نه کاملا پرفکته و نه کاملا بی مصرف! اما شما خانه دار نیستید. شما شل ...

با افتخار  هی  میاد میگه

بهش هم  حرف میزنی     ناراحت میشه

معلوم نیست  با خودش چند چنده  

استارتر درکت نمیکنم!!! قبلا یه جا گفتی پیش تراپیست میری، از یه طرف میری تراپی از یه طرف میای اینجا ب ...

اصلا اسی رو درک نمیکنم

الان باید تاپیک هم میزنه چهارتا چیز به بقیه یاد بده از تجربه هاش بگه یا هر چی

ولی میاد در کمال سادگی یه سری چیزا مینویسه که کاربرای نصف سن خودش بهش توهین کنن یا مسخرش کنن و دستش بندازن