2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده خواهرم داره برام خرج میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 18 پست

برخی افراد ذاتن اینطور هستن و یه جورایی صفت ار خودگذشتگی زیادی دارن

لزومن نیازی نیست عینن کارشون رو جبران کنید

همینکه قدردانشون باشید کافیه

همون کارهایی که براتون انجام میدن و هرازگاهی یادآوری کنید و تشکر 

در مقابل این افراد ، محبت رفتاری و کلامی خیلی بازخورد زیباتری داره تا اینکه با خرید هدیه جبران کنید 

خاهر عزیزتون وسعت قلب دارن و مهربان هستند 

قدردانشون باشید 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مبارکت باشه گلم شمام جبران کن 

خدا واسه هم نگهتون داره 

اتفاقا دیشب یادم اومد من چون خواهر بزرگه بودم همه جا خواهر کوچیکه رو ساپورت میکردم ولی چه خنجری از پشت بهم زد 

فک کن من اولین گوشی هوشمند رو واسش گرفتم کادوهای ریز و درشت دیگه هر سری به یه مناسبتی چون خانم رل نداشت شوهر نداشت دوستاشو میدید دلش میخاس!

چه احمقی بودم اون موقعه  

خداروشکر پیش خودم شرمنده نیستم که کم گذاشته باشم خوش باشه هرجا هست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

عزیزم نیاز نیست پول هدیش پس بدی، این کار خوبی نیست 

اما خودتم به اون راه نزن دختر خوب ، وقتی همیشه میبینی انقد حواسش هست خب براش جبران کن 

اون منتظر جبران تو نیست اصلا وگرنه همو دفه اول که کاری می‌کرد منتظر میموند تو جبران کنی بعد ادامه می‌داد

خواهره دیگه، حتما براش جبران کن، چون خودش منتظر جبران تو نیست ولی آدم باید قدردان باشه، حیف همچین خواهرمه واقعا، خداروشکر کن برا داشتنش 😍😍 ایشالله خدا برا هم نگهتون داره 

البتهههه یه چیز دیگه هم هست ممکنه یکی این وسط بهش بگه این همه حواست به خواهرت هست اون چرا حواسش نیست ، قطعا اون که انقد دوستت داره اون شخص مینشونه سر جاش ولی حواست باشه همه چی یه طرفه نباشه که یکی هم این وسط بخواد اذیت کنه