2777
2789

نمیدونم اینی که میگمو کسی درک میکنه یا نه..

خواهرم چند ساله ازدواج کرده و موقعی که ازدواج کرد من مجرد بودم و هیچوقت کار خاصی براش نکردم یا چیزه خاصی براش نخریدم.

حالا من که ازدواج کردم اون خیییییلی برام خرج کرده تا الان.کلی وسیله خوشگل و گرون برای خونم هدیه خرید.رفتیم خونشون پاگشا دوتا ساعت ست هفت میلیونی بهمون داد و یه کتری برقی.

بعد دو روز پیش خانوادم یلدایی آوردن برام خواهرم یه پلاک سنگین بهم داد و از اون موقع من داغونم.دارم خودخوری میکنم میگن چرا باید اینهمههههه برام خرج کنه.خیلی دوسش دارم،بیشتر از خودم.

الان دلم میخواد برم پول طلایی که خریده رو کارت به کارت کنم براش.

وضع مالی دوتامون در یه حده.

همه اینارو از پول پس اندازه خودش خریده نه شوهرش

سرگرم خودت،عاشق احوال خودت باش🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمام مثل خودش باش همین

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     

توام براش کادوبخرولی پولوکارت به کارت نکن مثلارفتی خونشون واسه خودش یابچه هاش یچیزی ببریامثلاتولدش سوپرایزکن جبران شه

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋

اگه میخوای دیگه توروت نگاه نکنه حتما همین کارو بکن.

منم یه خواهر کوچیک دارم که عین توئه.

دلم میخواد خفش کنم گاهی اوقات.

خب لیاقت داشته باشین این اداها چیه.

محبتی که میکنه اجباری که نیست.دوستون داره.

عوضش جبران کنید

الهی چقدر مهربونه قدرشو بدون 

توهم براش هدیه بگیر چیزایی که میدونی دوست داره 

اون حس خوبی داره از هدیه دادن به تو پولشو بهش نده ناراحت میشه 

خواهر منم همینطوریه لذت میبره از این کار 🥰

آخه اونجوری اونم بعدش توی جبران برای من چیزه سنگین میگیره

نه عزیزم کارت به کارت نکن بد میشه اون دوستت داره عزیزم راضی هست بعد تو تولد یا روز زن چیزی براش جبران کن 

اگرم خیلی اذیتی بهش بگو ابجی خیلی دوستت دارم نمیخواد خودت تو زحمت بندازی با بوس بغل ببین چی میگه

کاربر قدیمی هستم کاربری قبلی ترکید