2777
2789
عنوان

من از استارتر تاپیک زنان شاغل هم بدترم 🫤🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 31203 بازدید | 451 پست
استارتر عزیز کلا محتوای تاپیک تون جوری هست ک انگار از اول مشخصه تنش و درگیری دنبالش ...لزومی نداره ه ...

من نگفتم که تایید بشم خواستم بگم بهم احترام بذارید و از سبک زندگیتون خجالت نکشید دلزده نشید وگرنه سالهاست لایف استایل زندگی من این هست 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
باشه هیچی بهت نمیگیم ولی این راه و سبک زندگی نیست که تو پیش گرفتی این از من نصیحتکسی کاری با زنای خا ...

منم خونه داری خاصی نمیکنم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با کدوم مرد چه سعی داری بگی من از زندگیم راضی نیستم ؟به خدا راصی ام هیچ کس چاقو نزاشته زیر گلوم که ب ...

اگه دقت کنی خودت داری با اکثر تاپیکات سعی میکنی بقیه رو قانع کنی که راضی ای درصورتی که به کسی ربطی نداره سبک زندگی بقیه چیه 

خیانت بنظر هر زنی پست ترین کاریه که همسرش میتونه انجام بده حالا اینکه بخشیدی به تصمیم خودت برمیگرده ولی گفتم یکی از مزایای مستقل بودن میتونست همین باشه که همسرتو ادب کنی الانم بنظرم کار خوب میکنی که ولخرجی میکنی کسی که حرمت زن و بچشو نگه نداره حقشه

من شاغل ام به هیچ خانم خانه داری هم توهین نمیکنمچون خانه داری ام و بچه داری و... در حد کمال ...

باشه تو باز پیدات شد برو کتابتو بخون بذار ما هم به ولخرجیمون برسیم   

من خودم تو زمستون یا ایام پریودی اصلا فکرشم نمیتونم بکنم که از پای بخاری پاشم برم سرکارنه اینکه خیل ...

منم همینم 

تو پریودی چطوری میرن سرکار؟!!

بخدا خیلی سخته مخصوصا زمستون

دو روز اول دوست ندارم از روی تخت جدا بشم 

یه مدت کوتاه شاغل بودم یه بهانه جور کردم اومدم بیرون 😐

همه ی ما باید کسی را داشته باشیم که وقتی یک روز ، روزِ ما نبود بنشینیم روبرویش و غُرغُرکنان از سیر تا پیازِ تمام بد بیاری هایمان را برایش تعریف کنیم و او هم لبخند به لب گوش کند و پایان هر جمله مان بگوید : پس حق داشتی اینقد عصبی بشی ، حالا وِلِش کن ، مهم نیست ، فدای سَرت ! میدانید ، آدم هر چقدر هم قوی باشد باید کسی را داشته باشد که حال بَدَش را بفهمد، که نگذارد به حال خودش بماند، کسی که حالمان را به حالش گره زده باشد!                                                                                                                                                                                                                              بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده
باشه تو باز پیدات شد برو کتابتو بخون بذار ما هم به ولخرجیمون برسیم

میگم احیانا شما پولی که خرج میکنی از کاربرای اینجا میگیری یا هووی اینها هستی یا میری خونشون واسه غذا یا اینا دخترتو نگه میدارن یا....؟ 

چطور یه که اینقدر پست و مغرضانه و عجیب باهات دشمنی میکنن توی این تاپیک؟!!!!!! 

ولشون کن الهام حسودی میکنن خوب

والا من جانب هر دو گروه رو گرفتم اما بعضیا کلا فقط دوست  دارن حمله کنن پارت کنن 

انگار من گفتم سبک زندگی من بهترین هست هرچی هست من فعلا راضی ام 

اگه دقت کنی خودت داری با اکثر تاپیکات سعی میکنی بقیه رو قانع کنی که راضی ای درصورتی که به کسی ربطی ن ...

من خودم جدی از خیانت شوهرش ناراحت شدم یا موقعی که اون یکی تاپیک ش رو شد که همه ظرف هاشو شکوند 

هیچ کسی راضی نیست کس دیگه ای خیانت ببینه 

ولی خب لعنتی ول هم نمیکنه باز هی میگه خوشبختم😂😂

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
من خودم جدی از خیانت شوهرش ناراحت شدم یا موقعی که اون یکی تاپیک ش رو شد که همه ظرف هاشو شکوند هیچ کس ...

من فقط حرصم میگیره از اینکه اسی تاپیک میزنه همه میان واسه شوهرش دلسوزی میکنن درصورتی که اصلا همچین مردی جای دلسوزی نداره و اتفاقا نباید گذاشت پول دستش بمونه چون نشون داده جنبه نداره

عادت کنی ب کار دیگ همون زمستون سرما هم ترجیح میدی از خونه بزنی بیرون من الان چند روزه هی تعطیل میکنن ...

نه والا من که عادت نکردم 

یه مدت کارمند بیمه بودم جای خوبی هم بود ولی بخاطر سرمای زمستون و سرمای مسیر و روزهای پریودی و بچه ام اومدم بیرون 

همه ی ما باید کسی را داشته باشیم که وقتی یک روز ، روزِ ما نبود بنشینیم روبرویش و غُرغُرکنان از سیر تا پیازِ تمام بد بیاری هایمان را برایش تعریف کنیم و او هم لبخند به لب گوش کند و پایان هر جمله مان بگوید : پس حق داشتی اینقد عصبی بشی ، حالا وِلِش کن ، مهم نیست ، فدای سَرت ! میدانید ، آدم هر چقدر هم قوی باشد باید کسی را داشته باشد که حال بَدَش را بفهمد، که نگذارد به حال خودش بماند، کسی که حالمان را به حالش گره زده باشد!                                                                                                                                                                                                                              بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده
من فقط حرصم میگیره از اینکه اسی تاپیک میزنه همه میان واسه شوهرش دلسوزی میکنن درصورتی که اصلا همچین م ...

متاسفانه تو این کاربری پز میده ولی حرف دلشو تو یه کاربری دیگه میزاره 

تو اون کاربری که چند وقت پیش لو رفت اصلا از زندگیش راضی نبود 

نمیدونم والا این دیگه چه جورشه تو نی نی سایت 

کلا اینجا سرزمین عجایبه😂

من احساس میکنم فکر میکنه بقیه اینجا دشمنشن( البته این حسمه)

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
چطور اون موقع جواب ندادی که بقیه بودن الان که کسی نیست جواب دادی😂😂سالها تو این سایت پز دادی که خیل ...

با همین کاربری بارها اعلام کردم همسر من خیانت کرده تاپیک هاشم هست اما آنقدر احمقی نمیگی این موضوع رو به روی یه آدم نمیارن از کجا مطمئنی شوهر خودت خیانت نکنه که با این حرفی که زدی از خدا میخوام دردشو بکشی عزیزم که دیگه نمک رو زخم کسی نپاشی 

من خودم جدی از خیانت شوهرش ناراحت شدم یا موقعی که اون یکی تاپیک ش رو شد که همه ظرف هاشو شکوند هیچ کس ...

برو بیرون  دیگه به هدفت که بهم خوردن جو تاپیک بود  رسیدی اما حرفات یادم میمونه