2777
2789
عنوان

من از استارتر تاپیک زنان شاغل هم بدترم 🫤🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 40544 بازدید | 451 پست

من از 6 بیدارم 

غذا ابدا جز دستپخت خودم نمیخورم 

هر وعده تازه 

خونه اگر کوچکترین بی نظمی یا کثیفی باشه بشدت عصبی میشم 

اصلا از مادرم همه اینا رو یاد گرفتم 

غذا بعضا برای نامزدم هم میبرم سرکار کمتر پیش میاد

ایشون به خودشون نمیرسن 

من نمیتونم تحمل کنم ناهار نمیخورن مگر من ببرم 

خسته ان چون 

شاغل بودم بنا به شرایطی الان نیستم این دوره بگذره قطعا برای استفاده از تحصیلاتم میرم سرکار 

سبک زندگی متفاوته به هر حال 

جنگ❌ براندازی حکومت ها نیست ❌کشتار انسان های بیگناه نیست❌ نزاع بر سر قدرت نیست 👈جنگ 👈سقوط انسانیت 🖤 در کوی نیکنامان مارا گذر ندادند 🖤گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را ❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

منم سبک زندگی مورد علاقم اینه

ولی خانوادم اصرار دارن شاغل بشم

ضعيفه نبوده ايم ، اگر سالها ديديم و ديده نشديم ، اگر سالها قصد کرديم و راهي نشديم ، اگر سالها بي دريغ مهر ورزيديم اگر سالها پا به پا دويديم ، اگر زير بار ، شانه ساييديم و خم به ابرو نياورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، اگر حتي ياد نگاهي دلمان را به ضعف انداخت ، اگر تحقير شديم و مغرور مانديم ، اگر سيلي خورديم و بر دلبستگي سماجت کرديم ، اگر بي تاب شديم و تاب آورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، ميداني ما فقط زيادي زن بوده ايم ... زيادي اگر زن باشي ، ميفهمي چه میگویم !.. لطفا اگر دختر نوجوان دارید به این قسمت توجه کنید : بهش محبت کنید ، موهاشو نوازش کنید ، صورتشو ببوسید ، بهش بگید چقدر قشنگه... بگید خیلی ارزشمنده... من تو خونه اینا رو نشنیدم و دلبسته کسی شدم که نباید میشدم.. روحم آزار دید.. لطفا نذارید اون محبتی که شما باید بهش بدین توی پسرای نفهم دنبالش بگرده💓🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دردوبلای ادبت بخوره تو سر امثال اون زن که دهنشون چاک نداره همه هم بخاطره همون توهینش عصبی شدن که گفت زن شاغل حماله 

وگرنه شما مشخصه حالت واقعا بارندگی خوبه منم تو خونه فعالیت دارم اصلا از کار بیرون خوشم نمیومد تو خونه کار میکنم  کاملا درکت میکنم تازه 

اومد تو تاپیکم گفت چرا به من فلان حرفو زدی 

تو خودت گشنه ای که داری عین بدبختا کیف میدوزی میفروشی تو تاپیکات😐😅

حالا یه دونه کیف من ارزشش قد کل هیکلشه 

شوهرمم ماهی 30 40 درامدشه)عذر میخوام اینو گفتما (خواستم بگم ببین چقدر مریضه

من خودم شاغلم کارمندم 

ولی همیشه میگم خانداری سختترین شغل دنیاس 

تمام مسیولیت ی خانواده گردن مادره و متاسفانه هیچ وقت اونجوری ک باید مادر رو درک نمیکنن و همه ازش طلبکارن 

اخرش یکی میگ تربیت بلد نیستی یکی میگ خونه داری بلدنیستی 

قدر کار خانه داری رو نمیدونن 

منی ک هم خاندارم هم شاعلم هم مادرم هم پدرم میگم خانداری سختترینشه

و اینکه شاغلم کمتر میتونم ب خونه و بچه برسم 

سبک زندگی هرکس به خودش ربط داره و محترمه تا وقتی که کاری به کسی نداشته باشه 

ولی استارتر اون تاپیک به زیاد خوابیدنش افتخار میکرد و زن های شاغل رو حمال میدید می‌گفت زن های شاغل صبح زود پا میشن و شکل زامبی میشن یکسره درحال توهین بود 

البته تاپیک قبلش رو که دیدم فهمیدم واسه چی میسوزه 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
يكي شاغلهيكي خونه داريكي از زود بيدار شدن لذت ميبره يكي از خوابيدنيكي درونگراس و خونه بودنو دوست دار ...

قربون کلامت عزبزم که سراسر حق بود

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

عه خوبی؟ راستی خیانت همسرت چی شد؟ 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

خونه ی همه ی خانمای خانه دارم آروم نیست 

همه ی خانومای شاغلم قوی نیستن

هیچ صفر و صدی وجود نداره تو ذات ما آدما

مهم اینه اخلاق و منشمون چطور باشه 

مهم اینه مدیریت روابطمون چطور باشه

چقدر به انسانیت و حقوق دیگران پایبند باشیم

غیر اینا هیچی تضمین نمیکنه آرومیم قوی هستیم یا ....

چه خانومای مستقلی که آویزون جیب این و اونن

چه خانومای خونه داری که زندگی به کام همسر زهر کردن

کاش آدمارو تقسیم بندی نکنیم

زندگیا خیلی متفاوته

چ قشنگ گفتی حالا تو اینستاگرام این جو خیلی بیشتره هرکسی میخاد خودشو مستقل و قوی نشون بده در صورتی که ...

من خودم مجردم و دانشجو یعنی میخوام بگم اصلا ازدواج نکردم که بخوام از خانه دار بودن یا شاغل بودن حمایت کنم

کلی مادرمو دارم میبینم دیگه که چقدر تو خونه زحمت میکشه غذا تمیزکاری خرید تربیت بچه نگه اینا کمکاریه؟

از اون طرف خانومای دانشجو یا شاغل که اونام زحمت زیادی دارن خیلی تلاش میکنن و کوبیدن هرکدوم از اینا کم لطفی به خانوماست 

جو اینستارو که نگو خیلیاشون تا به یه جایی رسیدن شروع کردن به کوبیدن حتی مادراشون!!! که ما نباید مثل مادرامون باشیم باید مستقل باشیم 

یا میان انقدر شواف میکنن که یه خانوم خونه دار وقتی میبینه ممکنه احساس ناکافی بودن کنه 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره