2777
2789

منظورم خانومایی که مثلا قدشون کمتر از وزنشونه‌ کاری ندارم منظورم اوناییه که با قد صد شصت و هفتاد با وزن پنجاه شصت کیلو باز به خودشون میگن چاقن😭😭😭آبجی شل کن تروخدا تو خوشگلی یه نیگا‌ به شوهر و مردای دورت بکن چندتا شامپانزه پشمالو که خیلیم با خودشون حال میکنن ولی تو سر دو سه کیلو اضافه وزن پی‌پی میکنی تو روحیه خودت و اطرافیانت که ازت سنگین وزن‌ترن و حس کمبود میدی بهشون نکن لاغرعلی

شامپانزه پشمالو😭

رحمم اومد به شوهرممم

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

قدم۱۶۵وزنم۶۷شکمم اذیت می‌کنه اگه شکم نداشتم اوکی بودم

شل کن بابا خیلیم نرمالی یه بدن عادیه بقیه مگه کندال جنرن‌؟اگه کسی خیلی فیته حتما یه هدفی داره مثلا مدله ورزشکاره وگرنه یه آدم عادی اصلا لازم نیست اون شکلی باشه❤️‍🔥

منم همین حسو دارم

میدونی چرا

چون پارتنرم یکبار بهم گفت چاق شدی 

و این تو مغزم همیشه هست

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
بنظرم با یه درکونی‌ بفرستش بغل مامانش

😂😂

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍