نه خودشون خیر دیدن نه گذاشتن ما خیر ببینیم ما توئه شهر غریبم دایی و عموم پیشم نیستن برادر هم ندارم بابامم معتاد بود و دست بزن داشت دختر پاکی ام بودم یه دونه دوس پسر نداشتم واقعا تو حسرت یه محبت مردونه مردم و سوختم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
درکتون میکنم منم دقیقا شرایط شمارو داشتم اما یه معجزه شد و بعد اینکه پسرم به دنیا اومد همون آدمی که تو عمرش خنده به لب نداشت و با همه دعوا داشت تبدیل به یه پدربزرگ دلسوز شد اما من بدی هایی که بهم کرده رو یادم نرفته اینم بگم امیدوارم برا شمام یه اتفاق خوبی رقم بخوره
بابام فرشته بود قهرمان زندگیم،دنیا باهام بد میشد بابام امن ترین نقطه زندگیم بود وابسته ترین بودم بهش ۱۳ ساله ک ندارمش و دلتنگ ترینم،قدر باباهاتون رو بدونید حتی اگه بد،یه روز اگه نباشن حسرت نبودنشون رو میخورید
اره بابام واقعا فرشته بود ،باورت میشه ۱۳ ساله هروقت میرم بیرون فکر میکنم هنوز تو خونه منتظرم الان میرسم صورتم رو قبل از این ک کفشام رو در بیارم میبوسه بعد اجازه میده کفشام رو دربیارم ،ولی میام خونه تازه یادم میفته ،دیگه ندارمش،شب یلدا باهاش آشتی کن پد هرچقدر هم بد باشه پدره،وقتی نباشه تازه میگی کاش هیچ وقت قهر نبودم،میشه یه حسرت