2777
2789
عنوان

من از استارتر تاپیک زنان شاغل هم بدترم 🫤🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 44932 بازدید | 451 پست

مادر مطب داره 

فقط روزایی زوج میره و معتقده اینطور مردم حریص تر میشن برای نوبت گرفتن 

کلا یا باشگاه یا ارایشگاه 

بابام عاشقش خودشم از من جوون تره 

تاپیکت یاد اون انداخت منو 😂😂😂

کدوم تاپیکلینگ بدهشاغلای بدبخت چیکار کردن مگهدیشب بابت تب پسرم خوابم نبرد صبح بردمش دکتر بعد رفتم سر ...

تو پربازدیدها هست چقدر هم‌بهم توهین کردن

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من شاغلم و هم کسی میاد گاها منزلمون رو تمیز میکنه هم با توجه به درامدمون منم سعی میکنم زندگی مرفهی د ...

ی زن خانه دار خودش ی ادم جداست 

حتی اگر از شوهزش جداهم بشه 

میتونه زندگیشو بچرخونه 

و خودش کار کنه 

چرا فکر میکنین هرکی خانه داره بی عرضه س

يكي شاغله

يكي خونه دار

يكي از زود بيدار شدن لذت ميبره يكي از خوابيدن

يكي درونگراس و خونه بودنو دوست داره يكي دلش ميخاد همش بيرون باشه

واقعا قرار نيست سبكي كه شبيه سبك زندگي ما نيست اشتباه باشه حتي اگرم اشتباه باشه به كسي ربطي نداره اصلا مهم حودت و شوهرتي ك راضي هستي

هرکی هرجور زندگی می‌کنه به خودش ربط داره فقط وقتی به ما ربط داره که بخوایم خرجشو ما بدیم یا اینکه رو زندکی ما تاثیر میذاره من خودم شاغلم کیف میکنم که دغدغه ی مالی ندارم ولی اکر خانمی هم میخواد صبح تا شب اصلا بخوابه هم به خودش و اطرافیانش مربوطه.

ی زن خانه دار خودش ی ادم جداست حتی اگر از شوهزش جداهم بشه میتونه زندگیشو بچرخونه و خودش کار کنه چرا ...

وقتی مهارت و رزومه ای نداره صددرصد خیلی زمان میبره وارد محیط کار بشه مگر کارهای فروشندگی و ...که اونا هم سابقه میخوان و همچنین مهارت ارتباط میخوان که کسی داره که تو اجتجاع بوده باشه

هرکی ی جور دوس داره ولی من حتی اگه خانه دارم بشم واقعا لذت نمیبرم از تا لنگ ظهر خوابیدن.

من لذت میبرم اصلا هم خجالت نمیکشم بابتش

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

عزیزم

سبک زندگی هر کس به خودش مربوطه...

هر کس هر طور به قول معروف با خودش حال می‌کنه زندگی می‌کنه.

به قول جمله معروف آقای حامد بهداد

من زندگی کردم حتی به غلط...

ولی این سبک زندگی در راستای توسعه ی ما باید باشد.

فردی ، اجتماعی ، هوشی و...

میدونی یه روزی تو سن بالای پنجاه و شصت تو یه روز یه سوال از خودت می‌پرسی در طول این مسیر زندگی چقدر رو عرض زندگیت وقت گذاشتی. زندگی با این کمیت ، چطور رو کیفیتش کار کردی؟

اگه اون روز لبخند زدی و راضی بودی و دلت نخواست برگردی عقب ، بدون اشتباه نکردی ، حتی اگر اشتباه کردی ، اشتباه به جایی بوده. و مسیر زندگیتو درست طی کردی.

میلیاردها انسان در جهان متولد شده اند؛ اما هیچ یک اثر انگشت مشابه نداشته‌اند. اثر انگشت تو، امضای خداوند است که اتفاقی به دنیا نیامده‌ای و دعوت شده‌ای تو منحصر به فردی مشابه یا بدل نداری تو اصل اصل هستی و تکرار نشدنی وقتی انتخاب شده بودن و منحصر به فرد بودنت را یادآوری کنی؛ دیگر خودت را با هیچکس مقایسه نمی‌کنی و احساس حقارت یا برتری که حاصل مقایسه کردن است از وجودت محو می‌شود.حسین الهی قمشه‌ای
پارچه مبل بلدی عدض کنی

حرفه ای که نه اما پارچه مبل خودمو .خودم عوض کردم .مبلم نو بود  براتنوع اینکارو کردم کلا دوست دارم ازاینکارا حس خوبی بهم میده یه چیزیو تغییر بدم🙂😅

ولی اون خانم بنظر من داشت عقده هاشو خالی میکرد 

چون تو تاپیک های قبلش دیدم که گفته بود شوهرش نزاشته بعد دیپلم درس بخونه و حسرتشو داشت یا نوشته بود زن فلانی فلان جا استخدام شده شوهرم میگه مردم چقدر شانس دارن 

حتی مشکل خوابم داشتن که گفته بودن شبا نمیتونن بخوابن 

پس اینطور حرفا رو جدی نگیرید  

چه خانه دار چه شاغل قابل احترام هستن

وقتی مهارت و رزومه ای نداره صددرصد خیلی زمان میبره وارد محیط کار بشه مگر کارهای فروشندگی و ...که اون ...

هر شغلی قابل احترامه اولا 

ی جامعه فقط دکتر مهندس و.. نمیخاد ب فروشندم احتیاج داره 

دوما هرکی خانه داره بی رزومه نیست 

ممکنه کلی استعداد داشته باشه مدرک تحصیلی خوب داشته باشه ولی تصمیم گرفته باشه فعلا خانه دار بمونه 

تو پربازدیدها هست چقدر هم‌بهم توهین کردن

یه چیزی میگم اصلا ربطی به این تاپیک نداره قصدمم مچ گیری نیستا ولی مزخرف و به هم درسته

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱