2777
2789
عنوان

من از استارتر تاپیک زنان شاغل هم بدترم 🫤🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 41448 بازدید | 451 پست
بله اینکه به خودم خیلی میرسم اینکه هزینه زیاد می‌کنم اینکه به خودم سختی نمیدم خودمو وقف آشپزی خونه د ...

خیلی دوست دارم بدونم چند سالتونه با احترام؟

بعید می‌دونم هیچ آدم پخته ای ، آشپزی کردن برای زندگیش رو بیهوده و سختی بدونه!!!!!!

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

الان من دوتا بچه کوچیک ۳ و ۴ ساله دارم زندگیم خوبه هم از لحاظ شوهر و هم مالی اما من از خودم راضی نیستم میخوام مستقل بشم و درآمد داشته باشم واسه همین با این وضع دارم استخدامی میخونم و چون شوهرم راضی نیس از ته دل و بهونه میگیره سعی میکنم خونه داریم و بچه داریم بدون کسری باشه و واسه همون از ساعت ۱۲ شب تا ۳ و ۴ صب میخونم اونروز که خوندم حالم خیلی خوب میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر شغلی قابل احترامه اولا ی جامعه فقط دکتر مهندس و.. نمیخاد ب فروشندم احتیاج داره دوما هرکی خانه دار ...

بله هر شغلی قابل احترامه و ربطی به حرف من نداشت

فروشندگی رو مثال زدم چون تحصیلات مربوطه نمیخواد و اصولا اون تر میگیرن

خیلی دوست دارم بدونم چند سالتونه با احترام؟بعید می‌دونم هیچ آدم پخته ای ، آشپزی کردن برای زندگیش رو ...

گاهی افسردگی و بی معنی بودن خیلی چیزا برات اینجوری میشه.یا هم ک خیلی خودشو درگیر آشپزی و خانه داری نکنن 

الان من دوتا بچه کوچیک ۳ و ۴ ساله دارم زندگیم خوبه هم از لحاظ شوهر و هم مالی اما من از خودم راضی نیس ...

این حالت ک بخای کافی باشی اگ بعدها طرفو از پا نندازه خوبه چون سعی میکنی خودتو درگیر چیزای بیهوده نکنی و فعال باشی 

خوب وقتی در مورد زندگیت اینجا حرف می زنی هر کسی قضاوت می تونه بکنه ،نباید ناراحت بشی

من ناراحت نمیشم اصلا تا وقتی توهین نباشه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اما اینکه بچتو بفرستی سربار بقیه بشن درست نیست. شما بچه آوردی و در قبالش مسئولی نه بقیه. سبک زندگیت ...

مادرم گله ای نداره شما گله داری ؟

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

حالا که وقت آزاد داری پیشنهاد میکنم مطالعه هم بکنی خیلی آدم رو بهتر میکنه

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن❌ کالیگولا شده یه هیولا ❄️Anyone who hurts the monster will have to pay a price ❄️مراقب خودت باشه تو تنها تکه باقی مانده از منی  🪽 این نیز بگذرد غصه نخور✨ خدا رو از یاد نبر✨

مادرم گله ای نداره شما گله داری ؟

بچه مادر میخاد نه مادربزرگ. صلاح کار خویش خسروان دانند. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

سلام الهام عزیزم

پیرو تاپیکات به ی نتیجه ای رسیدم نمیدونم شایدم اشتباه فکر میکنم احساس میکنم اعتماد بنفس خییلی پایینی داری همش دنبال این هستی که بقیه تاییدت کنن و تمجید حالا یا زیباییتو به نمایش میزاری یا خریداتو یا رستوران رفتنتو یا....

حتما و حتما کتاب بخون یک کار هنری  چیزی که بهش علاقه داری و با انجامش حالتو خوب کنه انجام بده بجز عمل های زیبایی منظورمه کاری که حس مفید بودن بهت دست بده

نمیدونم  شاید تو این یکسال اخیر خیلی بهت سخت گذشته و مدام میخای خودتو ثابت کنی🌺

بهترینها رو برات آرزو میکنم

شغل های مثل فروشندگی بعنوان ی شغل بی ارزش و بدون مهارت مثال زدی به همین دلیل گفتم

من حرفی از بی ارزشی نزدم لطفا تحریف نکن

در ادامه هم گفتم فروشندگی هم مهارت میخواد که باز هم اونی که تو عمرش تو اجتماع نبوده نمیتونه از پسش بربیاد

آخر همه چیز به یه جای خطم میشه مرگ هر جوری د‌وست داری رندگی کن البته من ۶۰ سالگی نمیدونم چقدر تغییر ...

آخر همه چیز به مرگ ختم نمیشه عزیزم.

این گفته شما در تضاده با ذات کمال جو و بقا جوی انسان.

شاید دلیل انتخاب روشهای زندگیت همین باشه که مرگ رو پایان زندگی میدونی.

اما این چیزی که شما گفتی آدم رو افسرده می‌کنه ، آدم رو سوق میده سمت لذت های دنیایی تا از دلسردی و دلزدگی دور بشه.

خدایی نکرده نمیخوام روش زندگیت رو سرزنش کنم

صحبت هایی که میکنم در قالب نفی یا رد مسیری که داری می ری نیست ، فقط می‌خوام اگر سعادتش رو داشته باشم کمی چشم هاتو باز کنم سمت مسیری که باید بری...

می‌خوام بگم هدف انسان و انسان بودن چیز دیگه ایه.

شما شاید بگی من فقط لذت بردن برام مهمه.

ولی به مرور زمان متوجه میشید که اشتباه میکردید.

ذات انسان بی شک کمال جو هست و دنبال رشده.

نه فقط جسمی بلکه روحی...

اگه فقط به پرورش جسمت برسی و روح رو بیخیال شی، 

یا به روح برسی جسمت رو بیخیال شی...

یا هر دو رو رها کنی، 

اینا هر سه آسیب زننده است.

شما چه بخوای چه نخوای هدفت از زندگی کمال هست حالا این کمال با سختی و سختی دیدن به دست میاد نه به سهل و اسونی.

و شما هم قطعا اینو تو وجودتون هم حس می‌کنید .

میلیاردها انسان در جهان متولد شده اند؛ اما هیچ یک اثر انگشت مشابه نداشته‌اند. اثر انگشت تو، امضای خداوند است که اتفاقی به دنیا نیامده‌ای و دعوت شده‌ای تو منحصر به فردی مشابه یا بدل نداری تو اصل اصل هستی و تکرار نشدنی وقتی انتخاب شده بودن و منحصر به فرد بودنت را یادآوری کنی؛ دیگر خودت را با هیچکس مقایسه نمی‌کنی و احساس حقارت یا برتری که حاصل مقایسه کردن است از وجودت محو می‌شود.حسین الهی قمشه‌ای