2777
2789
تو عقد داره اینطوری وحشی بازی میکنه با مامانت دعوا میکنه عروسی کنن میخورتتون .... به داداشت بگو یا ا ...

یا ابلفض ترسیدم 😁

حالا زنداداشم اینطوری نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مآدرس چقد ساده اس ک خونش را اجاره نداده ک خانم جای خاب داشته باشه جاش باشم اجاره میدم حتی بعد عروسی ...

مامانم هم موقع حرص خوردن اینو میگفت😂

ولی خب میدونی هردوشون مقصرن

دختر بی ارزش همینطور هم باهاش برخورد میشه احتمالا جهاز نداره. اینها عروسی نمیگیرن

وااا چقدر شماها عجیبین!

چ ربطی ب بی‌ارزشی داره

اتفاقا خیلی خوب هم جهاز داره ماهم واسشون عروسی میگیریم

دوره عقد معنا نداره دختر پسر کلا با هم باشن.

من اینکه اینگه نباید باهم باشن رو وقتی اینجا شنیدم تعجب کردم

آخه اطراف ما کلا رسمه ک ی اتاق واسشون ردیف میکنن ک راحت باشن

ن عزیزممامانم دوست داره با عروسش رفیق و صمیمی باشه خودش از روز اول گفت من مادرشوهرت نیستم من رفیقتم

خب میدونی من شاید تیپ شخصیتیم به خالم نخوره نمیتونم باهاش گرم بگیرم و واقعا هم وقتی نگاه میکنم هیچ برهه ای از زندگیم مثل خاله نبوده 🥴 

گاهی شاید دو تا شخصیت با هم مچ نشن هروقت باهاش حرف میزنم حس بدی میگیرم یا همین تفاوت فرهنگی که میگی فرهنگ عروستون خوددار بودنه دوست نداره زیاد رفت و امد کنه ؛ بنظرت اصرار مادرت درسته؟

باید حواسمون باشه بخاطر بزرگتر بودن حق نداریم چیزی رو به کسی تحمیل کنیم 

همینطور که الان دختر ها و بچه ها نسبت به اینکه پدر مادر حق ندارن دستور بی مورد بدن واین چیزا اگاه شدن عروس ها هم تحمل نمیکنن طلاق میگیرن 

برندهای اسراییلی که توی ایران هستن : ۱-خوراکی : کوکاکولا پپسی فانتا میراندا سپرایت کیت کت ام اند ام اسنیکرز مارس میلکا نوتلا تویکس سرلاک نان نسکافه نستله نسکوییک رانی ردبول پرینگلز لیپتون چیتوز ۲-بهداشتی : داو سیف سیگنال لوکس نیوآ سان سیلک آریل پانته نه پمپرز لوریل کلیر دامستوس اورال بی کولگیت حواست باشه سبد خریدت به خون فلسطینی آغشته نباشه😬🌈 emtehanejabr.blogfa.com میدونی وقتی امام زمان میاد همه از ته دلشون ظهور رو میخوان؟ تسکنه ارضک طوعا⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️منفی در مثبت منفی میشه مراقب باش با کی همنشین میشی⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن خیلی خوبه⭐️در طول روز چند بار بگو خدایا کمکم کن⭐️هرکاری که میکنی نیتت برای خدا باشه تا وقتی کسی جواب خوبیت رو با بدی داد رنجیده نشی⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست/ ز یزدان دان نه از ارکان که کوته دیدگی باشد ؛ که خطی کز خرد خیزد تو آن را از بنان بینی / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی و تنبلی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی ؛ بجز روغن همشون رو داروخونه های مجازی داره 🌱

اره توی عقد عروس باید ماهی یکی دوبار بره خونه مادر شوهربعد هم ک رفت خونه خودش خونه شو نزدیک خونه ماد ...

ن آخه طرف ما رسمه ک عروس و داماد ی مدت خونه مادرشوهر.. ی مدت خونه مادر دختر.. اصلا جدا نیستن دوران عقد

من اینکه اینگه نباید باهم باشن رو وقتی اینجا شنیدم تعجب کردمآخه اطراف ما کلا رسمه ک ی اتاق واسشون رد ...

والا ماهم همینطور 

همون شب عقد میبرن خونشون 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
عزیزم اتفاقا باید ناراحت باشی این رفتارایی که نوشتی عادی نبودن

ن آخه میدونی من خودم اون موقع دختر خوبی نبودم.. خییلی بهشون بی احترامی کردم خدا منو ببخشه توی هیجان بودم

الان دیگه دختر خوبی شدم ..فهمیدم هیچی مثل خانواده نیست و الان خداروشکر باهم درگیری نداریم و میدونم حتی اگه مخالف من هم باشن دلیلش اینه ک دوسم دارن و صلاحم میخان

تازه تاپیک هایی ک نوشتم هم بر اساس نظر خودم بوده دیگه مثلا شاید اگه مامانم تعریف می‌کرد شما حق رو ب اون میدادی

واا چ طرز فکرایی! آدم تعجب میکنهوالا ما اینطور نیستیم ک عروس و خانواده شوهر غریبه باشنما هوای همو دا ...

بین من و مامانم هیچ وقت دلخوری نبوده. فقط محبت خالصانه بدون منت هست.

مادر با بچش دعوا و بحث نمیکنه ک حرص بخوره بچش جلو چشمش

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی!