2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر دختر گلی هستی ماچ به کلت 😬♥️

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
همه چیز عجیب استپربازدید بودن تاپبک به اندازه ی کافی عجیب هست با این موضوع ولی عجیب تر این است که چق ...

عزیزم ربطی نداره .منم دوماه موندم خونه مادرشوهرم ، خداروشکر خانواده مم خوبن ، تو اون دوماه هم من فقط پذیرایی شدم .

به بی کس و کاری ربطی نداره 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
همه چیز عجیب استپربازدید بودن تاپبک به اندازه ی کافی عجیب هست با این موضوع ولی عجیب تر این است که چق ...

عزیزم طرف ما رسمه ک عروس بعد عقد ی مدت خونه مادرشوهره ی مدت خونه پدرمادرش.. اینطوری نیست ک خونه مادرشوهر اصلا نباشه.. ولی چون شهرش دوره الان کلا اینجاعه.. آخه داداشم اینجا سرکار میرفت و امکان جا بجایی اش نبود .. ولی زنداداشم چون سال اولش بود تازه با هزار بدبختی دقیقه نود با انتقالی موافقت کردن .. نمیتونستیم بزاریم ک از هم جدا جدا باشن

ببخشید مامانت نمی تونست صبر کنه صبح بشه بعد بره ازش بپرسه نه نصف شب؟من فکر میکنم مامان شما یه مقدار ...

جواب سوال شما رو هم دادم.. گفتم ک چند روزه منتظره

چه معنی داره ،عقدن ولی هرشب اونجاسهمین رفت و آمدهای زیادی، کارو خراب میکنه

اره توی عقد عروس باید ماهی یکی دوبار بره خونه مادر شوهر

بعد هم ک رفت خونه خودش خونه شو نزدیک خونه مادر شوهر نگیره و دور باشه 

من دوران عقد خیلی دیر دیر میرفتم بازم احترام بهم نمیذاشتن 

بعد مادر شوهرم پیله کرد بیا تو کوچه ما خونه بگیر شوهرم راضی بود روم نمیشد بگم ن حداروشکر اونجا خونه ارزون پیدا نشد خیلی دور خونه گرفتیم 

با همین وجود ک دور خونه گرفتیم تا یک سال مادر شوهرم و خواهر شوهرم روز در میون میومدن سر میزدن دخالت میکردن دعوا درست میکردن،دیگه تهش چندتا دعوای درست حسابی کردیم حالا دیر دیر میان

حس میکنم تقصیر مادرته زیادی پیله کرده بهشچون گفتی دختره مستقلع ولی اینجا هر کی تحت نظرخونواده کارا ر ...

اوهوم امیدوارم هرچی سریعتر سال بعد بشه ک عروسی بگیریم و برن خونه خودشون ک دیگه این مشکلا نباشه❤

کاش دخترای امروز یکم گذشت و آرامششون بیشتر بود. شاید حق هم با اون باشه اما بلند کردن صدا رو مادری که ...

حآلا اونطوری هم داد و هوار راه ننداختن

ولی خب صداشونو میشد قشنگ شنید

. البته اینم بگم زنداداشم حالت عادی هم بلند بلند حرف میزنه😁

چون مستقله باید صداش رو بزاره رو سرش آبروی یک خانواده رو ببره تو محل!!! یعنی اونایی که پزشکن یا پولد ...

عزیزم حرف شما درسته

ولی در این حد هم دیگه داد و هوار نشد😂

ولی خب از توی کوچه میشد صداشونو شنید.. صدای مامانم هم میومد.. البته اینم بگم زنداداشم کلا حالت عادی هم بلند بلند صحبت میکنه

اسی جان ناراحت نشو ولی با توجه به اینکه تاپیکاتو خوندم من حس میکنم مقصر مادرته البته بازم قضاوت نمیک ...

عزیزم منم میگم مقصر هردوشون اند

زنداداشم هم خیلی بهم محبت میکنه و خیلی دوسش دارم..