2777
2789
مامان منم هم به زن داداشم خیلی گیر می ده هی میگمش اینقدر خودت رو قاطی نکن به خدا زن داداشم ماااهه و ...

تو خودتم چقد ماهی الهی چقد ذوق کردم انگار خواهر شوهر منی😍

لطفا ایندفعه الکی تعلیق نشم🙁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون بنده خدا با هزار امید و آرزو اومده خونتون دل نازکه و تازه عروس حتما هواش داشته باش ؛/

ببین از این تازه عروسها ماهم داریم حالا ما که دلمون گنده است ولی خدا سر کافر نیاره سابیدیم بخدا😂😂😂😂

وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز مچمو نگرفتن🫥

عزیزم ولی طرف ما کلا اینطوره ک عروس و داماد بعد عقد ی مدت خونه مادرشوهر پسر ی مدت خونه مادر پدر دختر ...

عزیزم مگه هر کاری همه میکنن واجبه شما هم‌انجام بدید.هر چی باعث تنش بشه باید حذف کرد.اگر فکر میکنی لازمه مادرتو مشاوره ببر.فکر میکنم یکم کنترلگره مادرتون.معنیش این نیست بگم خوب نیستن.اینکه تفاوت فرهنگی دارید یعنی مادرت احتمالا یه بایدی داره که زنداداشت نمیپذیره.یکم مادرت باید کوتاه بیاد از اون چیزایی که براش مهمه به اسم‌رسم یا تو‌شهرتون.اینه بعد عقد یه مدت پیش مادرشوهر باشن چالش پیش بیاد دل چرکین‌بشن از هم بهتره یا جدا باشن از اول؟

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.

ن عزیزممامانم دوست داره با عروسش رفیق و صمیمی باشه خودش از روز اول گفت من مادرشوهرت نیستم من رفیقتم

ولی هر کار کنه مادرشوهره.رفیق نیست.شاید اون کلا درونگرا هست ثمیمیت زیادو دوست نداره.اینکه میگن تو‌جای دخترمی تو جای فلانی.میشه توقع و انتطارات نتایجش و با هر واکنشی تنش پیش میادمادرت یه چی گفته اون ناراحت شده .اگر چیزی نگن میگدره و اگر فکر میکنی حق با زنداداشته به ماملنت بگو بمدیره که دیدگاهشون فرق داره هر چی کش بدی بدتر میشه.چون بندرت کسیو دیدم که بتونن با هم صحبت کنن در مورد دلخوریشون و طرف اشتباهشو بپدیره هر کی حقو به خودش میده و بدتر میشه.من زنداداشم دختر خوبیه.ولی اخلاقای خاصی هم داره ولی ما اصلا به رومون نمیاریم و میگذره .مثلا با داداشم یه کل کل کردن به ما محل نمیزاره😂ما هیچی نمیگیم.

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.