2777
2789
آره دقیقا منم همین حسو دارم تازه تاپیکای قبلیشو بخونی متوجه اخلاق مادرش میشی چون مادرشه نمیتونه اخلا ...

راستی تاپیکای خیلی قدیمیم رو خودم الان میخونم خندم میگیره.. آخه اون موقع تازه ۱۵،۱۶ یا شاید کمتر بودم.توی هیجان بودم. الان کاملا فرق کردم و بابت اون چیزا از مامانم ناراحت نیستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راستی تاپیکای خیلی قدیمیم رو خودم الان میخونم خندم میگیره.. آخه اون موقع تازه ۱۵،۱۶ یا شاید کمتر بود ...

عزیزم اتفاقا باید ناراحت باشی این رفتارایی که نوشتی عادی نبودن 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

روزه مادره میخاد کادونده

ن الان صبح دیدم باهم اوکی شدن حرف میزدن مثل اینکه رفع شد.. هرچند من هنوز راجب دیشب چیزی از مامانم نپرسیدم آخه ی جا کار داشت رفت😁

کاش داداشت پایین خونتون نیاد برای زندگی

ن برا زندگی نیست

خودشون خونه دارن بعد عروسی میرن خونه خودشون

فعلا عقدن ما گفتیم پایین راحت باشن مستاجر ندادیم

استارتررررر میشه میشه میشههه جواب یه عده که دنبال زیر بغل مار میگردن و ندییییی؟؟؟؟آخه بگو تو خودت تو ...

هعی عزیزم حرف دلمو زدی😘😂

خسته شدم آنقدر تایپ کردم😁

اشباهت محض عروس و مادر شوهر تو یه ساختمون باشن. اینا بالاخره از این ساختمون میرن ولی با آبرو بری و ش ...

آخه بد نیست از هم جدا باشیم؟ما رسم داریم ک بعد عروسی عروس ی مدت خونه مادرشوهر ی مدت خونه پدر خودش.. ولی خب مجبوره الان کلا پیش ما باشه

استارتر چه دختر خوبی هستی ، ایشالله یه عروس مثل تو نصیب ما بشه ، دم مادرت گرم که همچین دختر خوب و عا ...

عزیز دلم💔مرسی ک قلبمو اکلیلی کردی🥺

انشالله تو هم همیشه خوشبخت و سلامت باشه😇

اسی بیا بگو آشتی کردن یانه😁

کردن صبح شندیم مامانم توی حیاط داره باهاش گپ میزنه اونم چ جور😁

ولی خودم هنوز از حرفای دیشبشون خبر ندارم.. آخه مامانم رفت بیرون هنوز نیومد..

دختر جووون تجریه نداره که ، وظیفه ی پدر و مادر دختر هست به خصوص دوران عقد که دوران آشنایی هست دختر ...

عزیزم ولی طرف ما کلا اینطوره ک عروس و داماد بعد عقد ی مدت خونه مادرشوهر پسر ی مدت خونه مادر پدر دختر

اصلا اینطوری نیست ک جدا باشن