2777
2789

شوهر من خیلی چشم چرونی کرده جلو روی خودم 

خیانت می‌کنه 

اصلا منو آدم فرض نمیکنه ن محبتی ن تعریفی 

نمیتونمم طلاق بگیرم خونه پدرم اوضاع بدتره 

کمبود محبت شدید دارم 

وقتی میرم تو خیابون خیلی نگاه میکنم ب مردا البته ن اونایی ک زنشون همراهشون 

مزدایی که تنهان نمی‌دونم چرا اینطوری شدم احساس میکنم با نگاه کردن خودمو دارم خالی میکنم 

حالم بده 

همش احساس میکنم همه قضاوتم میکنن 

زشته ی زن متاهل ب کسی نگاه کنه ؟

پس چرا شوهرم نگاه می‌کنه 😔

نگاه کردن چیه درست میکنه عزبزم نگاه نکن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

منم خیلی نگاه میکنم ولی نه برای هوس به تیپ هاشون نگاه میکنم که برای همسرم اونطوری لباس بگیریم . اگر حس کنم تو ذهنم دارم اونم زیبا میبینم یا حسرت داره میشینه به دلم سریع سرمو میندازم پایین 

منم می‌دونم حرکت اشتباهی هست دست خودم نیست مرد یا زن فرقی نداره به جزییات خیلی دقت میکنم

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم خیلی نگاه میکنم ولی نه برای هوس به تیپ هاشون نگاه میکنم که برای همسرم اونطوری لباس بگیریم . اگر ...

منم همینطورم 

یا تو ذهنم تصور میکنم چی میشد اگه این شوهرم بود 

میدونی از رو حسرته نگاهم 

منم همینطورم یا تو ذهنم تصور میکنم چی میشد اگه این شوهرم بود میدونی از رو حسرته نگاهم

نه من اینطوری نیستم اینا گناهه

هیچی ولی دلم آروم میشه

بهش تذکر بده بعد هم نگاه کردن باعث عذاب وجدانت میشه نگاه نکن

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
خب چیکار کنم بهم هیچ محبتی نمیکنه پدر و مادرمم ک هیچ انگار بچه ای ندارن

منم شرایطم مثل شماست خیلی احساس تنهایی میکنم ولی به خودم اجازه خیانت نمیدم تا وقتی همسرم هست ... نکن عزیزم گناهه 

برو دنبال افزایش اعتماد به نفس تا عشقی که از پدر مادر و همسر نگرفتی از خودت بگیری 

منم شرایطم مثل شماست خیلی احساس تنهایی میکنم ولی به خودم اجازه خیانت نمیدم تا وقتی همسرم هست ... نکن ...

وای اصلا نمیتونم انقد رفتم دنبال این چیزا ولی نشد نتونستم من خیلی ساله که قوی بودم دیگه واقعا کم آوردم 

هشت ساله شوهرم خیانت می‌کنه من تا حالا با مردی حتی حرفم نزدم 

نیاز ب محبت دارم خیلی احساس تنهایی دارم 

اگر خانوادم خوب بودن شاید می‌تونستم تحمل کنم