2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اما سهراب کاری باهاش نداشت

اون سکانس بود قبل افتادن ستاره سهراب با موتور امد چی گفت 

نسبت همه اینها با خانوم بزرگ چی هست

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

چون ستاره عاشق سهراب بود و همه میدونستند 

ولی سهراب محترمانه بهش گفت که من نمیخوام 

و ستاره هم دید سهراب نمیخواد با یکی دیگه ازدواج کرد 

روز عروسی ستاره سهراب هم میخواست بیاد برادر ستاره نمیزاشت و ستاره میگفت بزار بیاد و داشت سهراب رو صدا میزد که یهو از بالا پرت شد پایین و فوت کرد 

و واقعا هم سهراب مقصر نبود 

اون سکانس بود قبل افتادن ستاره سهراب با موتور امد چی گفت نسبت همه اینها با خانوم بزرگ چی هست

ولا من نمیدونم مامانم نگا میکنه فقط اینو میدونستم  

قشنگا کاربری دست 2 نفره   
چون ستاره عاشق سهراب بود و همه میدونستند ولی سهراب محترمانه بهش گفت که من نمیخوام و ستاره هم دید سهر ...

اهان نمی دونی خانوم بزرگ چه نسبتی با بقیه داره

اون سکانس بود قبل افتادن ستاره سهراب با موتور امد چی گفت نسبت همه اینها با خانوم بزرگ چی هست

انگار همه با خانم بزرگ‌فامیلن منم برام سواله نسبتشون چی هست

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸

این که نسبت خانم بزرک با بقیه چیه مشخص نشده هنوز چون فیلم دو بخش یه زمان مال دوره سوجانه یه زمان مال زندگی عاشقانه همون خانم بزرگه که ارباب خانم بزرگ رو میخواد ولی خانم بزرگ شوهر داشته و با شوهرش فرار می‌کنند و ارباب دنبالشه 

من احساس میکنم آخرش زن ارباب میشه

این که نسبت خانم بزرک با بقیه چیه مشخص نشده هنوز چون فیلم دو بخش یه زمان مال دوره سوجانه یه زمان مال ...

من حس میکنم حسرو پسر خانم بزرگ و ارباب باشه

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
ولا من نمیدونم مامانم نگا میکنه فقط اینو میدونستم

مرسی که گفتی می دونستی قرار بود ۳۰۰ قسمت باشه اما فقط چون بودجه نداشتن فعلا ۶۰ قسمت ساختن

انگار همه با خانم بزرگ‌فامیلن منم برام سواله نسبتشون چی هست

من می گم شاید همه شون نوه اش باشه از ستاره وسوجان وسهراب همه باهم

من حس میکنم حسرو پسر خانم بزرگ و ارباب باشه

نه خسرو با دختر ارباب ازدواج کرده شهین دختر اربابه 

من احساس میکنم خانم بزرگ زن ارباب شده و دلیل این همه احترام شاید این باشه ولی امیدوارم این نباشه 🥲😂