2777
2789
عنوان

واسه زن متاهل این رفتار زشته علامت سوال نگاه ب

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 37 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای اصلا نمیتونم انقد رفتم دنبال این چیزا ولی نشد نتونستم من خیلی ساله که قوی بودم دیگه واقعا کم آور ...

قوی نبودی فقط سکوت کردی 

اینو از کسی می‌شنوی که نه مجردی کسی دوسش داشت نه متاهلی تو کل زندگیم تماس اضافی بودن داشتم که برسه کم محبت دیدن

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

از نظر مالی خوبه

خب چرا رو این ویژگی بیشتر توجه نمیکنی.مشاوره رفتی اگه امکانشو داری ی حرفه یا بگیر

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
قوی نبودی فقط سکوت کردی اینو از کسی می‌شنوی که نه مجردی کسی دوسش داشت نه متاهلی تو کل زندگیم تماس اض ...

خب باید چیکار کنم خودمم ناراحتم چون دوس ندارم کسی قضاوتم کنه 

بخدا کمبود محبت شدید دارم هیچکس نیست حتی باهام حرف بزنه

خب چرا رو این ویژگی بیشتر توجه نمیکنی.مشاوره رفتی اگه امکانشو داری ی حرفه یا بگیر

حرفه به چه دردم میخوره 

کمبود محبت برام جبران نمیکنه 

کارای سفالی و نقاشی و اینارو قبلا یاد گرفتم انجام دادم ولی بازم فکرم درگیره 

حرفه به چه دردم میخوره کمبود محبت برام جبران نمیکنه کارای سفالی و نقاشی و اینارو قبلا یاد گرفتم انجا ...

اکثرا مشاوره معتقدن زن اگه تغییر کنه همسر صد درصد تغییر میکنه.من دوست ندارم باعث بشم شما مشکلاتت بیشتر شه.انچه باید درباره آقایون بدانید استاد فرهنگ حتمن گوش بده.کلید مرد دکتر حبشی عالیه ازش استفاده کن.مرد قلقی داره باید بلد باشی.اول باید خودتو دوست داشته باشی تا دیگران بسمت خودت بکشی

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
اکثرا مشاوره معتقدن زن اگه تغییر کنه همسر صد درصد تغییر میکنه.من دوست ندارم باعث بشم شما مشکلاتت بیش ...

حقیقتش اگر بهترین مرد روی کره زمین بشه من نمیتونم دوسش داشته باشم چون بدجور منو شکست دلم باهاش صاف نمیشه