سلام با این که هربارپیام میدم و هر بار جوابی نمیگیرم برای آخرین بار پیام میدم و ناراحتیمو میگم و صد در صد حلالتون نمیکنم نی نی یار های که ادعای خدایی شون میشه و الکی تعلیقم میکنن و حلال نمیکنم شماهایی که وظیفه رسیدگی به سایت و انتقادات و دارین و کاری نمیکنین حلال نمیکنم! من در صورتی که افلاین بودم تعلیق شدم و دلیل غیر موجه!!!
ی کاربر خودش اومد تمام کاربری منو زیر رو کرد به ناشناسم گیر داد و توهین کرد !بعد گزارش زد و من تعلیق شدم تاپیکم ترکید !!
من کی رو اذیت کردم؟کی رو تحریک کردم؟مگه برای ترکوندن تایپک یا خودم نباید چندین صفحه اخر تاپیک رو بخونید ببینید جریان چیه؟پس چرا بی دلیل ی کاری رو انجام میدین؟
خدایی بگین شما هرکی توهین میکنه رو الکی الکی میزارین سایتتون بره بالا؟یا چی ؟ تاپیک منو برگردونین نگاه کنین کی توهینکرد؟اصلا اون لحظه آنلاین بودم؟؟؟ الانم والا پاسخگو نیستین بجای پاسخگویی تعلیق سیاه میکنین منو ولی برام مهم نیست دیگه چون عادت کردم چون هر هفته هر هفتهههههه بدون استثنا تعلیقم میکنین انگار سرگرمیه براتون !این کاراتونو یادم نمیره حلالتونم نمیکنم!شما وظیفه دارین اونایی که تخلف کردن و ببندین نه منی که حتی انلاینم نیستم✋🏻✋🏻
ادعای منصف بودنم نکنین توروخدا چون یک درصد انصاف ندیدم !!
میتونید تاپیکم و برگردونید ببینید چی بود اصلا من چیزی گفتم بهش که درمورد تاپیکام نظر میده؟و توهین میکنه؟خود نی نی یار ۵هزار بار گفته گزارش الکی تعلیق داره ایا اونم تعلیق شد یا نه؟؟💔😂الانم تعلیق مشکی میشم چون حرف حق میزنم نه؟👌🏻🙂
@niniyar_3
@niniyar_5