2777
2789
عنوان

niniyar5 niniyar3 من جواب میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 198 پست
سر ی موضوع چرت که به دختره ربط هم نداشت زارت زد تو گوشم الان پرده گوشمو حس نمیکنم😫😫بخدا انقد خودمو ...

چرا جلو‌خودتو گرفتی؟اینحور وقتا بیخیال خانمی کردن 

بزن حرش بده سلیطه روووو😐😐😐😐😐😐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا جلو‌خودتو گرفتی؟اینحور وقتا بیخیال خانمی کردن بزن حرش بده سلیطه روووو😐😐😐😐😐😐

اون ابرو نداره من ابرو دارم زشته بعد تو دانشگاه میگن بخاطر پسر دعوا شده😭😭😭😐

فقط گفتم به چه حقی به خودت این اجازه رو دادی گوه میخوری …پا شدم ☹️☹️

تا همین الانم فکرش میکنم میمیرم از عصبانیت

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۲.۴❤️ نه نمیشه تو ی زخمی که میمونه تو وجودم تا همیشه خوب  نمیشه جای اون تبر روی ساقه های ریشهه نیم من رفته و نیم دگرم آمده است هرچه  ترسیدم از آن آن به سرم آمده است گفته بودم که این عشق مرا میشکند یادت هست؟هرچه ترسیدم از آن آن به سرم آمده است

میرم میرم😔😂باز چیو داری میگی من نمیفهمم؟😂

برو😀😀😀🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۲.۴❤️ نه نمیشه تو ی زخمی که میمونه تو وجودم تا همیشه خوب  نمیشه جای اون تبر روی ساقه های ریشهه نیم من رفته و نیم دگرم آمده است هرچه  ترسیدم از آن آن به سرم آمده است گفته بودم که این عشق مرا میشکند یادت هست؟هرچه ترسیدم از آن آن به سرم آمده است

اون ابرو نداره من ابرو دارم زشته بعد تو دانشگاه میگن بخاطر پسر دعوا شده😭😭😭😐فقط گفتم به چه حقی به ...

وایسا بینم داری میری دانشگاه ؟

من ذوق کردممممممممم

لعنتی تبریک میگم🥹💜💜💜💜مبارکهههههه

حالا جدی بخاطر پسر بود؟😂😂😂

وایسا بینم داری میری دانشگاه ؟من ذوق کردممممممممملعنتی تبریک میگم🥹💜💜💜💜مبارکههههههحالا جدی بخاطر ...

بلی🥲😂

مرسیییی عزیزمممم❤️❤️❤️

انشالله سال دیگه تو🥲

بابا محیط گوهه گوههه

من نه ولی اون فکرش اینطوریه زورش میگیره اگه پسری بخواد منو خطاب قرار بده امروزم میان ترم داشتیم پسره فقط ی ریز بهم تقلب داد اونم نتونستم استفاده کنم 😭😂

اخرش گفت منو بگو کمک چه کصخلی میکنم🤣🤣🤣🤣🤣

سر این و ی چیز دیگه کینه کرده 

اخه پسراش مالی نیستن ارزش دعوا نداره 😫

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیدونم چیو داری میگی😑😂😂😂میدونی که نمیفهممم

برو باش لاس بزن اصلا شما؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بلی🥲😂مرسیییی عزیزمممم❤️❤️❤️انشالله سال دیگه تو🥲بابا محیط گوهه گوهههمن نه ولی اون فکرش اینطوریه زو ...

فدات بشمممم من🥹❤️خیلی دوست داشتم اینو بشنوم 

نامرد زودتر میگفتیییییی😭

وات د فاک 

اصلا از پسرا دور شوووو دوررررر

اینا سمن روانین

فدات بشمممم من🥹❤️خیلی دوست داشتم اینو بشنوم نامرد زودتر میگفتیییییی😭وات د فاک اصلا از پسرا دور شوو ...

ببخشید ریپلای جواب نمیدادیییییی

خیلی تفکرات سمی دارن خیلییییییییی!

هرچی بگم کم گفتم 

من اصلا پسراشونو کاری ندارم بخدا 

فقط امروز آخرای کلاس ی سوتی بد دادم جلوشون🤣🤣🤣🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو یکچیزی دیدی شنیدی که اینو میگی😂ولی نمیدونم چیو

🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببخشید ریپلای جواب نمیدادییییییخیلی تفکرات سمی دارن خیلییییییییی!هرچی بگم کم گفتم من اصلا پسراشونو ک ...

من که چک‌میکردم ولی🥲😂

من نمی‌دونم تاپیک‌میزدییییی🙄

باز چه سوتی ای فرزندم؟😂😂😂😂