2777
2789
عنوان

niniyar5 niniyar3 من جواب میخوام

1379 بازدید | 198 پست

سلام با این که هربارپیام میدم و هر بار جوابی نمیگیرم برای آخرین بار پیام میدم و ناراحتیمو میگم و صد در صد حلالتون نمیکنم نی نی یار های که ادعای خدایی شون میشه و الکی تعلیقم میکنن و حلال نمیکنم شماهایی که وظیفه رسیدگی به سایت و انتقادات و دارین و کاری نمیکنین حلال نمیکنم! من در صورتی که افلاین بودم تعلیق شدم و دلیل غیر موجه!!!

ی کاربر خودش اومد تمام کاربری منو زیر رو کرد به ناشناسم گیر داد و توهین کرد !بعد گزارش زد و من تعلیق شدم تاپیکم ترکید !!

من کی رو اذیت کردم؟کی رو تحریک کردم؟مگه برای ترکوندن تایپک یا خودم نباید چندین صفحه اخر تاپیک‌ رو بخونید ببینید جریان چیه؟پس چرا بی دلیل ی کاری رو انجام میدین؟

خدایی بگین شما هرکی توهین میکنه رو الکی الکی میزارین سایتتون بره بالا؟یا چی ؟ تاپیک منو برگردونین نگاه کنین کی توهین‌کرد؟اصلا اون لحظه آنلاین بودم؟؟؟ الانم والا پاسخگو نیستین بجای پاسخگویی تعلیق سیاه میکنین منو ولی برام مهم نیست دیگه چون عادت کردم چون هر هفته هر هفتهههههه بدون استثنا تعلیقم میکنین انگار سرگرمیه براتون !این کاراتونو یادم نمیره حلالتونم نمیکنم!شما وظیفه دارین اونایی که تخلف کردن و ببندین نه منی که حتی انلاینم نیستم✋🏻✋🏻

ادعای منصف بودنم نکنین توروخدا  چون یک درصد انصاف ندیدم !! 

میتونید تاپیکم و برگردونید ببینید چی بود اصلا من چیزی گفتم بهش که درمورد تاپیکام نظر میده؟و توهین میکنه؟خود نی نی یار ۵هزار بار گفته گزارش الکی تعلیق داره ایا اونم تعلیق شد یا نه؟؟💔😂الانم تعلیق مشکی میشم چون حرف حق میزنم نه؟👌🏻🙂

@niniyar_3    

@niniyar_5    

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۲.۴❤️ نه نمیشه تو ی زخمی که میمونه تو وجودم تا همیشه خوب  نمیشه جای اون تبر روی ساقه های ریشهه نیم من رفته و نیم دگرم آمده است هرچه  ترسیدم از آن آن به سرم آمده است گفته بودم که این عشق مرا میشکند یادت هست؟هرچه ترسیدم از آن آن به سرم آمده است

بیشتر ببینید
برامنم همچین اتفاقی افتاد هزارتافوش خوردم اخرم خودم تعلیق شدمنی نی سایت جای عجیبیه

اره واقعااا هیچ وقت طرف حق گرفته نمیشه 💔

قشنگ بعد تعلیقی هم اومد ناشناسم و کلی الفاظ رکیک به کار برد و صد در صد مشخص بود مرده ولی چون اکانت زنونه داره همچنان بین زنا جولان میده😂😂👌🏻💔

امیدوارم درست بشن:)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۲.۴❤️ نه نمیشه تو ی زخمی که میمونه تو وجودم تا همیشه خوب  نمیشه جای اون تبر روی ساقه های ریشهه نیم من رفته و نیم دگرم آمده است هرچه  ترسیدم از آن آن به سرم آمده است گفته بودم که این عشق مرا میشکند یادت هست؟هرچه ترسیدم از آن آن به سرم آمده است

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره واقعااا هیچ وقت طرف حق گرفته نمیشه 💔قشنگ بعد تعلیقی هم اومد ناشناسم و کلی الفاظ رکیک به کار برد ...

سلام من تعلیق نکردم پس خبر ندارم چی شده و ... من همیشه دو طرف دعوا رو لغو میکنم 

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام من تعلیق نکردم پس خبر ندارم چی شده و ... من همیشه دو طرف دعوا رو لغو میکنم

سلام عزیزم مرسی پاسخ دادین خسته نباشین❤️

پس من از کی بپرسم؟؟چون اومدم تا کلی اعلان دارم ولی تایپک ترکیده و خودمم تعلیق شدم !!در صورتی که اون کاربر به بچه تو شکم ادمم رحم نمیکنه و توهین میکنه !!

تلگرامم چهار روزه پیام دادم اصلااااا سین هم نمیکنن💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
سلام عزیزم مرسی پاسخ دادین خسته نباشین❤️پس من از کی بپرسم؟؟چون اومدم تا کلی اعلان دارم ولی تایپک ترک ...

تلگرام که دیگه کار نمیکنن فقط تماس با ما همین پایین صفحه باید ببینین چه ساعتی لغو شدین اگر صبح بود نی نی یار سه اخر شب نی نی یار 2

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
تلگرام که دیگه کار نمیکنن فقط تماس با ما همین پایین صفحه باید ببینین چه ساعتی لغو شدین اگر صبح بود ن ...

ساعت ۱۳:۵۶دقیقه لغو شدم ☹️

پس نی نی یار سه رو تگ میکنم پاسخ بدن 🙏🏻

ببخشید اگه ی وقت توی عنوان تاپیک تند رفتم معذرت میخوام 🙏🏻❤️چون واقعا برام سخته ی کاربره زن نما انقد وقیح بشه :)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
تلگرام که دیگه کار نمیکنن فقط تماس با ما همین پایین صفحه باید ببینین چه ساعتی لغو شدین اگر صبح بود ن ...

سلام 

قسمت تماس با ما به نظر ما عملکردشون خیلی خیلی ضعیفه.

قبلا که تلگرام بود خیلی خوب بودن لااقل جواب می دادن اما تماس با مای جدید انگار نه انگار که باهاشو حرف زدی.

دریغ از یک پاسخ کوتاه اصلا هیچی جواب نمیدن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بیشتر ببینید
ساعت ۱۳:۵۶دقیقه لغو شدم ☹️پس نی نی یار سه رو تگ میکنم پاسخ بدن 🙏🏻ببخشید اگه ی وقت توی عنوان تاپیک ...

سلام

عمیقا تاپیکتون رو درک کردم.

مخصوصا آن قسمتی که گفتین برای آزار کاربران و تحریک گفتن که تعلیقتون کردن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بیشتر ببینید
سلام قسمت تماس با ما به نظر ما عملکردشون خیلی خیلی ضعیفه.قبلا که تلگرام بود خیلی خوب بودن لااقل جواب ...

سلام عزیزم 

اصلااااااا پاسخگو نیستن سایت هم که هر روز ی ایرادی داره از چی بگم بخدا💔💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
سلامعمیقا تاپیکتون رو درک کردم.مخصوصا آن قسمتی که گفتین برای آزار کاربران و تحریک گفتن که تعلیقتون ک ...

خوبه لاعقل یکی درکم کرد:)

اصلا شوکه شدم از عنوانی که برای تعلیقم بود ….ولی بعد من  همچنان اون کاربر زن نما تو سایت میچرخه و کسی کاریش نداره…

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
سلام عزیزم اصلااااااا پاسخگو نیستن سایت هم که هر روز ی ایرادی داره از چی بگم بخدا💔💔

💗💗💗

ای کاش مثل قدیم می شد. تلگرام خیلی خوب بود.

بیشتر ببینید
خوبه لاعقل یکی درکم کرد:)اصلا شوکه شدم از عنوانی که برای تعلیقم بود ….ولی بعد من همچنان اون کاربر ز ...

🫂🫂🫂

بیشتر ببینید
💗💗💗ای کاش مثل قدیم می شد. تلگرام خیلی خوب بود.

کاش واقعاااا لاعقل ی امیدی به پاسخگویی بود

مرسی❤️🙏🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
خوبه لاعقل یکی درکم کرد:)اصلا شوکه شدم از عنوانی که برای تعلیقم بود ….ولی بعد من همچنان اون کاربر ز ...

برای آینده میگم اگر کسی پست بدی داره بگذارین شیفت niniyar_2 با آن سه نقطه زیر پستش براش گزارش بزنین. از نظر من ایشون سریع تر گزارش ها رو چک می کنن.

بیشتر ببینید