2777
2789
عنوان

تا حالا مچ مامان باباهاتونو گرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 8911 بازدید | 174 پست
من بیست و چهارسال خونه بابام بودم یبارم نفهمیدم یبااااارمسلما بچه فضولی بودن اونایی که فهمیدن وگرنه ...

ما فضول نبودیم شما خوش خواب و ساده بودی

ما فقط باهوش و بی خواب بودیم😂

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره مامانم پیش من خوابیده بود منم خواب بودم یه داشت مامانموصدامیکرد که بیا بریم منم بیدارشدم خودموزد ...

وای چ بد من از  بکشنمم تو خواب بیدار نمیشم واسه جریان😂

اگه بچهاتون دیر حرف زدن راهکاری دارین بهم بگین پسرم ۴سالشه فقط جملات کوتاه میگه و بیشتر حرفای مارو تکرار میکنه دعا کنید براش

وای خدا پرماورشوهرکه دیگه یه چیززز دیگست انگاررفتی سینمای ۵ ستاره

😂😂😂😂وای

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

یعنی واقعا پیش نیومده یه بارم خونه مامان بابات بخوابی

خیر

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

حالا ما در اتاقو ۶قفله میکنیم بالش پشتش میذاریم شالم رو سوراخ کلید میندازیم و پانتومیم بازی میکنیم😂 ...

خداییش ماهم همین سبکو داریم ولی دخترم بزرگه حتما تا الان فهمیده🥺وقتی فکر میکنم که نکنه فهمیده باشه واقعا روانم بهم میریزه