2777
2789
عنوان

تا حالا مچ مامان باباهاتونو گرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 8911 بازدید | 174 پست
من میگفتم نه مامان بابای من اینکارو نمیکنن من مطمئنم انگار یه کار خیلی بد بود 😂

دقیقا منم به دوستام میگفتن شما ها چقدر ساده این باز نهمی ها یچیزی گفتن شما باور کردین؟

ولی خودم ساده بودم😂😂

ماهم فقط سایلنتدیگه فوقش ویبره😁😁😁😁

والا بچه ها ماشالله الان انقد باهوس و حواس جمعن که ادم نمیدونه دیگه چیکار کنه😅

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونا اوردن مارو خب😑بعدشم بنظر من قبلش باید بچشونو حالا توی هر سنی میخواد باشه اصلا ۲۸ سالشم باشه با ...

خب نمیشه ک دک کنن

آخه کجا دک کنن بچه هارو

اونم ی نیازه مث خوردن و خابیدن

میشه وقتی آدم خابش میاد بگه ن من دوسال بعد میخابم

خودتم ی روزی متاهل میشی و حرفای منو با تک تک سلولات درک میکنی😂

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

دیگ وقتی قفله بالشت چرا میزارین

که زیر در معلوم نشه😅

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

من که خودم از راه های مختلف فهمیدم بعد نگران این بودم که مامانم اینا بهم بگن چه ریاکشنی باید نشون بد ...

منم همش میگفتم یعنی اما حسینم؟

یعنی مثلا خامنه ای از این کارا میکنه؟

اون موقع فکر میکردم خامنه ای هم پیامبره😂😂بهم میگفتن اما هارو بشمار بعد امام زمان میگفتم خامنه ای😂😂