2777
2789
عنوان

تا حالا مچ مامان باباهاتونو گرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 8931 بازدید | 174 پست

من خجالت کشیدم😑

کی میشه نبینیم ازین تاپیک ها توی سایت...

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توم هنوز نرسیدی مث من😂

نچچچچچ😂

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

مادرایی که این پستو میخونن دقت کنن بخدا دیدن اون صحنه ها بزرگترین ضربه روحی روانی رو به بچتون میزنه.

دوستم بخاطر همین موضوع از مادرش متنفر شده بود هنوزم بعد از گذشت چند سال حس تنفرش ادامه داره

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 

اره یه دو سه بار یادم نمیره اصلا دوس نداشتم

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞

من بیست و چهارسال خونه بابام بودم یبارم نفهمیدم یبااااار

مسلما بچه فضولی بودن اونایی که فهمیدن وگرنه خودشون درک دارن و نمیان وسط پذیرایی یا تو اتاق بچه اینکارو بکنن

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

فکر کن خودت ازدواج کنی و بچت اونا و همه یه حق طبیعی و نیاز طبیعی دارن و چیز کاملا عادیه بین زن و شوهرها تو بزرگ شدی اتاق خوابتو جدا کن پدر مادرت هم جدا بخوابن

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
نه حقیقتا خیلی مراقبت می‌کنند من اولین بار که فهمیدم چطوری بچه دار میشن ۱۴ سالم بود و اصلاااا باور ن ...

همچین حرکتی بزنن🤭😂😂😂

قربون دل پاکت☹️

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

نه بابا من خودم متاهلم مثلارفته بودم یه شب بمونم اونجا

😂😂😂

وای یاد یه خاطره افتادم یکی اینجا تعریف میکرد که حامله بوده خونه مادرشوهرش مونده بوده نصفه شب دردش میگیره یهو میره در اتاق پدرشوهر و مادرشوهر و باز میکنه و با اون صحنه رو به رو میشه😂😑

ولی من خودمم خیلی متوجه شدم چون خونمون کوچیک بود مامانمم هی میومد چک کنه که خواب باشیم منم که بد خواااب فقط چشمام بسته بود اما صداها میومد دیگه 

هععیی😑

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

من کلاس سوم بودوم یبارنصف شب بیدارشدم که برم دسشویی اتاق خابمون درنداشت ردشدنی دیدمشون البته جیزی هم معلوم نبودواضح باشه ولی توتاریکی دقت کردم که چیکارمیکنن وخیلی خیلی ترسیدم 🤣🤣یادمه تاچندشب همش خابای وحشتاناک میدیدم وازخودشونم تامدتهامیترسیدم حس میکردم شیطان رفته توبدنشون.دیگه ازاون به بعدهیچ وفت نصف شب بیدارنشدم.تااینکه خونمونوعوص کردیم وخیالم راحت شد😆😆😆

آخخخ یادم ننداز..انگار همین دیروز بود.قشنگ یادمه 8 سالم بود بیدار شدم که برم دسشویی دیدم لامپ روشنه.ترسیدم از سوراخ در نگا کرم چشت روز بد نبینه داشتن میرفتن حموم.منم تصوری نداشتم ازون کارا ولی اصلااا حس خوبی نداشتم خیلی بیقرار بودم.یهو شروع کردم به گریه بعد مامانم اینا با حوله اومدن تو اتاق گفتم کجا میرفتید؟گفت میخواستم برم حمامم.آخه مومن حموم ساعت 3 نصف شب؟

اره یه دو سه بار یادم نمیره اصلا دوس نداشتم

اره منم دوست نداشتم اوایل که فهمیدم اصلا حس خیلی خیلی بدی داشتم گریه هم میکردم ولی بعدش اوکی شدم چون اون زمان که فهمیدم سنم کم بود الان تا همین دو سال پیش میرفتم گوش میدادم در اتاقشون 😂😂😂

وقتی پلک میزنی میرسه آسمونم به زمین 🦋             شما صاحب اثری😍🤗 با اون چشمای قشنگُ عصبی