2777
2789
عنوان

تا حالا مچ مامان باباهاتونو گرفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 8911 بازدید | 174 پست
من بیست و چهارسال خونه بابام بودم یبارم نفهمیدم یبااااارمسلما بچه فضولی بودن اونایی که فهمیدن وگرنه ...

ما فضول نبودیم شما خوش خواب و ساده بودی

ما فقط باهوش و بی خواب بودیم😂

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره مامانم پیش من خوابیده بود منم خواب بودم یه داشت مامانموصدامیکرد که بیا بریم منم بیدارشدم خودموزد ...

وای چ بد من از  بکشنمم تو خواب بیدار نمیشم واسه جریان😂

اگه بچهاتون دیر حرف زدن راهکاری دارین بهم بگین پسرم ۴سالشه فقط جملات کوتاه میگه و بیشتر حرفای مارو تکرار میکنه دعا کنید براش

وای خدا پرماورشوهرکه دیگه یه چیززز دیگست انگاررفتی سینمای ۵ ستاره

😂😂😂😂وای

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

یعنی واقعا پیش نیومده یه بارم خونه مامان بابات بخوابی

خیر

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

حالا ما در اتاقو ۶قفله میکنیم بالش پشتش میذاریم شالم رو سوراخ کلید میندازیم و پانتومیم بازی میکنیم😂 ...

خداییش ماهم همین سبکو داریم ولی دخترم بزرگه حتما تا الان فهمیده🥺وقتی فکر میکنم که نکنه فهمیده باشه واقعا روانم بهم میریزه